Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO EXCLUSIV ǀ Gică Hagi va pleca la un club important din Europa, e convins Ioan Ovidiu Sabău

Farul Constanta Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

Gică Hagi a făcut din nou performanţă în România, de data aceasta cu Farul, alături de care a reuşit să ia campionatul. ”Regele” a atras cu siguranţă atenţia prin proiectul pe care l-a dezvoltat la Constanţa, început cu Viitorul şi continuat de relativ puţin timp cu Farul, dar reuşita din această stagiune va aduce şi mai multe priviri.

Referitor la planurile de viitor ale lui Gică Hagi, Ioan Ovidiu Sabău e convins că va pleca la un club mare cândva, pe care să îl antreneze, iar Farul să rămână pe mâna lui Gică Popescu şi a celorlaţi oameni de încredere.

Sabău îl vede pe Hagi capabil să performeze şi la un nume important din Europa, pentru că a demonstrat la Farul de ce este în stare.

Cred că va face pasul într-un campionat bun. Acum însă, nu cred că va lăsa echipa, are jucători talentaţi, iar acei jucători au nevoie de el. Eu cred că îşi doreşte să antrenez un club mare. E încă tânăr Gică, are experienţă însă, ştie să facă echipele să joace. Farul are un joc bun.

Hagi are oameni competenţi la Farul. El e cel care organizează, el ia deciziile, dar se consultă cu oamenii de lângă el. Ai nevoie de oameni care ştiu ce înseamnă fotbalul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Aflat şi el în platoul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă l-ar vedea pe Gică Hagi la un club din Spania.

Cuvinte mari transmise de Ovidiu Sabău lui Gică Hagi

Titlul obţinut de Farul a adus laude din partea oamenilor din fotbalul românesc. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii Cluj, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că trupa lui Gică Hagi a meritat să ia campionatul. A avut cuvinte mari pentru ”Rege”, pe care îl consideră principalul actor în terminarea play-off-ului pe locul 1.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Gică Hagi a reuşit să formeze un vestiare perfect, din jucători cu experienţă, cu anumite realizări în anii trecuţi, dar şi cu tineri aduşi de la propria academie.

Farul are un antrenor foarte valoros, cu multă experienţă. A ştiut să aducă fotbalişti care în ultima vreme au jucat destul de puţin, dar în care Hagi a avut încredere, precum Băluţă, Munteanu, Alibec, dar şi jucători de perspectivă au venit, Mazilu printre ei.

Farul a dominat în marea majoritate a partidelor, mai puţin cu noi, cu Universitatea Cluj (n.r. – râde)... mai glumim. Tot respectul pentru ce a reuşit Hagi! A oferit această echipă pe tavă oraşului. A câştigat campionatul, dar e vorba şi de imaginea oraşului. Nu ai cum să nu apreciezi ce face Hagi pentru fotbal. El aşa era şi ca jucător, trăieşte sută la sută pentru fotbal! Puţină lume se aştepta să câştige Farul campionatul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele