Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

VIDEO EXCLUSIV ǀ Gică Popescu le răspunde fanilor Rapidului nemulţumiţi că nu au intrat pe stadion la meciul cu Farul: ”Ei ştiau deja. Nu a fost rea-intenţie!”

Farul Constanta Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21054316/1/screenshot-133.png

Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, a reacţionat cu privire la nemulţimirea fanilor Rapidului, care au solicitat un număr mai mare de bilete conducerii dobrogenilor pentru meciul de sâmbătă dintre cele două echipe.

”Baciul” le-a explicat fanilor giuleştenilor că nu a fost vorba de rea-intenţie, ci pur şi simplu biletele au fost vândute deja. În plus, şi dacă ar fi avut bilete disponibile, Farul nu ar fi putut să le ofere suporterilor Rapidului, deoarece numărul maxim posibil în sectorul oaspeţilor a fost atins.

Argumentele invocate de Gică Popescu

”Aş vrea să clarific o dată pentru totdeauna ce s-a întâmplat. În primul rând, noi ca şi club am respectat întotdeauna suporterii oricărei echipe, indiferent de echipa pe care suporterii o iubesc. Ştim foarte bine că regulamentul Ligii 1 spune ca echipa gazdă trebuie să îi sigure echipei oaspete un procent de 5 % din capacitatea totală a stadionului, lucru pe care l-am făcut şi noi.

Departamentul de marketing al clubului nostru a luat legătura cu reprezentanţii suporterilor rapidişti. Au stabilit ca înaintea meciului să se întâlnească şi să le înmâneze cele 230 de bilete, urmând să intre în stadion. Am fost informat de cei de la marketing că Rapidul solicită mai multe bilete. Am întrebat în ce măsură putem să dăm mai multe bilete şi mi s-a spus că, în primul rând, nu mai sunt bilete. Biletele erau vândute de la începtul săptămânii.

Să fi vrut să le fi dat bilete în plus, nu aveam de unde. Dar dacă am fi avut această posibilitate şi aveam un număr de bilete pe care să îl dăm suporterilor rapidişti, nu am fi putut să facem acest lucru, deoarece sectorul rezervat suporterilor oaspeţilor, acea zonă îngrădită, este doar de 230 de locuri. Şi orice bilet în plus le-am fi dat suporterilor rapidişti, ar fi trebuit să stea împreună cu suporterii noştri. Lucru pe care sunt convins că nu l-ar fi acceptat Jandarmeria şi ar fi putut da naştere unui conflict, fiind o zonă comună.

Dar nu am ajuns până acolo pentru că nu am avut bilete. Capacitatea noastră de 4.000 şi ceva de spectatori este atât de redusă încât suporterii oaspeţi nu pot veni într-un număr mai mare de 230. Dar ei au ştiut acest lucru înainte de a se urca în autocarul de la Bucureşti, pentru că acest lucru l-am făcut şi la meciul cu Rapidul, şi la meciul cu FCSB şi cu oricare dintre echipele care au venit să joace la Constanţa.

Deci, nu a fost rea-intenţie, asta trebuie să înţeleagă suporterii rapidişti că nu a fost rea-intenţie. Nu aveam posibilitatea de a da bilete pentru că ar fi trebuit să ne chemăm suporterii noştri să îi rugăm să ne dea biletele ca să le dăm celor de la Rapid. Şi aşa nu am fi putut să le dăm pentru că, repet, acel segment destinat suporterilor echipei oaspete este doar de 230 de locuri.”, a declarat Gică Popescu pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele