Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali, supărat pe staff-ul FCSB-ului pentru că a ratat transferul jucătorului de la Rapid. ”Trebuia să îl iau eu. Nu mă mai iau după nimeni!”

FCSB Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519346/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-2.jpg

Rapid a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 4-0, cu FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Victoria obţinută de Rapid va face ca diferenţa dintre cele două formaţii să fie de 4 puncte la începerea play-off-ului. FCSB va avea 32 de puncte şi Rapid 28 de puncte, ”alb- vişinii” beneficiind de rotunjire.

Ermal Krasniqi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reuşind să înscrie al treilea gol al giuleştenilor şi să ofere pasa decisivă la a doua reuşită. 

Kosovarul a fost şi remarcatul lui Gigi Becali, care a intrat în direct la Fanatik Superliga şi a dezvăluit că el l-a dorit în acestă iarnă pe atacant, dar a renunţat la ideea de a-l aduce după ce s-a consultat cu staff-ul.

”Trebuia să îl iau eu pe Krasniqi, dar am vorbit cu cineva din staff şi mi-a zis că ăla nu joacă la CFR, uite-l pe Krasniqi! În viaţa mea, când mai vreau să iau un jucător, nu mă mai iau după nimeni.

A zis şi Nelu Vargă (n.r. că aşteaptă oferta de la Gigi Becali), dar nu l-am luat că mi-au spus oamenii <<ce să îl iei, că nu joacă la CFR, unde să joace? În locul lui Coman?>>. Ce să faci, te mai consulţi şi cu staff-ul. De acum când văd eu jucători nu mă mai iau după nimeni.”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele