Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO EXCLUSIV | "Hai să-i luăm pe rând". Gigi Becali, despre despre antrenorii importanţi pe care nu-i vrea la FCSB

Superliga Publicat pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

Aflat din nou în punctul în care trebuie să aleagă un nou antrenor pentri FCSB, Gigi Becali respinge variantele Costel Câlcă, Dan Petrescu sau Cosmin Olăroiu.
FCSB-ul trece prin perioada sezonului în care finanţatorul ia în calcul orice posibilitate pentru banca tehnică, cu Şumudică în pole position, dar omul de afaceri din Pipera are o listă restrânsă. Una care, din start, nu-i conţine pe Victor Piţurcă, Costel Gâlcă sau Dan Petrescu, antrenori cu personalitate, care nu acceptă o implicare directă a patronului:
 
"Hai să-i luăm pe rând. Victor Piţurcă... nu mă înţeleg cu el. M-am împăcat cu el, dar nu vreau să mă cert iar. Stilul lui Piţurcă nu-mi place: eu vin, eu fac totul. 
 
Costel Gâlcă... am vorbit cu el ceva şi a făcut altceva, atunci la Iaşi (n. red - meciul în care FCSB a pierdut titlul). Dacă un om îmi face aşa, nu mai lucrez cu el. Nu m-am supărat, dar fac cum îmi place. Mi-e că greşeşte iar. Să fie sănătos, bravo lui că a câştigat trei trofee, le-a câştigat pentru el, nu pentru mine. Când a câştigat, a primit bănuţul. După aceea, a antrenat în Spania. Toţi antrenorii care au fost la FCSB au ajuns în străinătate, milionari. Olăroiu, Reghecampf, milionari.
Dan Petrescu... să mă ierte Dumnezeu, eu îl respect, dar la mine în curte nu se fumează şi, dacă cineva înjură, îl dau afară. Mai ales să înjuri angajaţii mei, fotbaliştii, e mai special. Fotbaliştii luptă şi sunt un fel de familie. Îmi înjuri copiii? 
 
Cosmin Olăroiu... nu are rost să discutăm. Poate să vină la FCSB când vrea el. Vorbim numai la superlativ despre el, a şi demonstrat, e al doilea după Lucescu. În plus, a făcut zeci de milioane din fotbal. Cosmin Olăroiu e prietenul meu. A venit atunci să mă ajute să câştigăm Cupa, altfel eram distruşi, pentru că nu mergeam în cupele europene şi nu aveam coeficient UEFA. Dar nu pot să-i dau 20.000 de euro lui Olăroiu, când el are zeci de milioane", a declarat Becali, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele