Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO EXCLUSIV | Iftime, dat pe spate de Croitoru: "E incredibil ce a făcut în seara asta". Negocieri antrenor-patron pentru prima de joc: "Mi-a cerut patru mii"

FC Botoșani Publicat pe 7 feb 2022
mail-share icon Email


Marius Croitoru, cel mai longeviv antrenor din Casa Liga 1, a sărbătorit meciul 100 pe banca lui FC Botoşani cu un succes clar cu Dinamo, 4-0, victorie care i-a adus felicitări publice din partea patronului Valeriu Iftime. În direct la Fotbal Look, omul de afaceri care conduce clubul din Moldova a vorbit şi despre negocierile despre prima de joc ţinute chiar pe teren, imediat după meci.
Iftime şi-a început discursul de după meci prin a aprecia tactica lui Croitoru, care a reuşit să-l atragă pe Stoican într-o capcană din care dinamoviştii nu au mai putut ieşi:
 
"Scopul nostru nu a fost să umilim Dinamo, a fost să câştigăm meciul ăsta, care era periculos. Ceea ce a făcut Marius în seara asta e aproape incredibil pentru mine. S-a apărat, a lăsat-o pe Dinamo să vină peste noi şi a jucat contraatac. Şi i-a ieşit. Până la urmă e o chestiune pentru care merită felicitat Marius. La un moment dat părea destul de urât să joci cu Dinamo şi să te atace acasă, dar scorul era 3-0. Ce poţi să-i spui? Dacă ne dădeau ei un gol pe contraatac, era mai greu. Azi am avut şi noroc, nişte goluri extraordinare şi un Jaja în mare formă", au fost cuvintele frumoase ale patronului lui FC Botoşani, la Fotbal Look.

Cum se negociază primele de joc la FC Botoşani: "Mi-a cerut patru mii!"

Imediat după victorie, Croitoru şi-a strâns jucătorii la mijlocul terenului pentru a-i felicita pentru jocul excelent din această seară, apoi camerele de luat vederi l-au surprins arătând mai întâi patru degete, apoi cinci spre loja în care se afla Iftime. Mesajul? Miile de euro pe care Croitoru, în numele echipei, le cere drept primă pentru succesul categoric obţinut în faţa clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare:
 
"A arătat patru către mine, e vorba de bani! Noi negociem. Am spus că nu mai dau bani înainte de meci niciodată. Am spus că jucăm şi îmi arată: o mie, două, patru, şase. Şi el mi-a cerut patru mii! Eu am spus nu, că mai vedem. După fiecare meci vine la mine el sau căpitanul de echipă...Când câştigăm, vă daţi seama", a admis Valeriu Iftime în timpul dialogului pe care l-a purtat cu realizatorul Vlad Măcicăşan.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele