Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 28 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21329569/2/fcsb-fc-sfantu-gheorghe-amical-29-06-2022.jpg

Gigi Becali, patronul celor de FCSB, a lămurit situaţia lui Andrei Vlad la lidera Superligii, în contextul în care cel poreclit chiar de finanţator ”Messi al portarilor” a devenit rezerva lui Ştefan Târnovanu de mai bine de un an şi jumătate.

Becali a dezvăluit că în urmă cu câteva luni Vlad i-a cerut să plece, fiind nemulţumit de statutul de rezervă. Goalkeeperul în vârstă de 24 de ani s-a lovit de refuzul latifundiarului, pe motiv că FCSB are nevoie şi de un portar de rezervă.

Gigi Becali, ironic faţă de Andrei Vlad

Patronul liderei Superligii a recunoscut, de asemenea, că dacă Ştefan Târnovanu ar fi perseverat în gafe, locul său între buturile FCSB-ului ar fi fost preluat de Andrei Vlad.

(n.r.- dacă Andrei Vlad a cerut să plece) Nu, e băiat cuminte. A cerut acum câteva luni că <<vreau să joc>> şi că vrea să plece. Şi eu i-am zis atunci <<bine, care e problema? Pleacă!>> Îţi dai seama, în glumă. Ce să mai avem noi nevoie de portar de rezervă. <<Că tu vrei să pleci, că tu eşti Vlad şi vrei să joci.

Când ai ajuns să joci>>…aia a umplut paharul, adică să dai pasă la adversar. Şi atunci i-am zis <<măi, Vlad, eu ţi-am respectat contractul, ţi-am dat salariul?>> <<Ţi-am respectat contractul, ţi-am dat salariul? Nu ai semnat tu acolo?>> <<Pei, ce să îţi fac eu dacă vrei să joci?>>

Toţi vor să joace, hai că vorbim la Ligă să jucăm noi 25 şi celelalte echipe 11. Cum să zici aşa ceva? Djokovic ce a zis? <<Contează echipa, când mă pune joc şi îmi văd de treaba mea>>. Azi (n.r.- cu FC Bihor în Cupa României) a fost cel mai bun de pe teren, ai văzut ce înseamnă ambiţia? Ce facem, facem pe supăratul că vrem să jucăm?

Ce să jucăm? Cum el a luat locul la altul, aşa i-a luat Târnovanu locul lui. Ia să mai fi făcut Târnovanu o greşeală şi după vedeai cum stătea după Târnovanu rezervă. Dar după aia Târnovanu s-a concentrat foarte tare şi n-a mai făcut.”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în  cadrul emisiunii Fotbal Show.

  • 115 meciuri a jucat Andrei Vlad pentru FCSB, în care a primit 111 goluri şi a ţinut poarta ”roş-albaştrilor” intactă de 47 de ori.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele