Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ilie Poenaru, anunţ foarte important: ”Datoria totală a clubului Gaz Metan Mediaş e de aproximativ 3 milioane de euro”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

Ilie Poenaru a făcut publică suma reală a datoriilor de la Gaz Metan Mediaş. Deşi iniţial se vorbea de 3.5 milioane de euro, oficial aceasta este mai mică, de numai 3 milioane de euro. În plus, antrenorul a mai declarat, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Look Sport, că la jucători, din drepturile TV, au ajuns foarte puţini bani. 

Gaz Metan are datorii foarte, foarte mari către jucători, pe câteva luni bune, dar cu toate acestea a trimis în conturile lor doar o parte mică din restanţe. Se pare că din totalul celor 400.000 de euro din drepturile de televizare, doar 50.000 au mers către acoperirea datoriilor către lotul de jucători.  

Datoriile nu sunt la nivelul celor despre care s-a scris, nu sunt de 3.5 milioane de euro. Datoriile sunt până în 3 milioane de euro. Problema e că din cei 400.000 de euro din drepturile de televizare, foarte puţini bani au ajuns la jucători. În jur de 50.000 de euro”, a spus Ilie Poenaru într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport.

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş va exploda în scurt timp! Jucătorii sunt pregătiţi să plece în masă, astfel că echipa va fi nevoită, foarte probabil, să aducă tineri de la formaţia sub 19 ani. După partida cu CFR Cluj, fotbaliştii au luat o decizie clară şi nu mai ţin cont de promisiunile care se vor face şi care se tot fac de luni bune.

Se pare că azi şi mâine se vor oficializa cele mai multe plecări, conform unei declaraţii a lui Ioan Filip pentru GSP: ”Toţi jucătorii vor pleca până luni”. Duminică, lotul de jucători s-a întâlnit la sediul clubului pentru a discuta despre deciziile pe care le vor lua ca să rămână liberi de contracte.

Aceştia vor acum să depună memorii la Comisie şi speră să devină liberi de contract cât mai repede, mizând însă pe o regulă care nu există în reglementările româneşti, ci doar la FIFA”, notează sursa amintită.

Regulamentul precizează că în cazul în care un jucător nu şi-a primit banii de cel puţin 100 de zile, poate pleca fără să notifice clubul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt