Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ilie Poenaru, pregătit să rezilieze şi el cu Gaz Metan: ”Dacă mai pleacă 3-5 jucători, e clar că eu nu mai pot sta”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

Ilie Poenaru a luat decizia să plece şi el de la Gaz Metan Mediaş, dar în funcţie de anumite aspecte. Unul dintre ele este legat de câţi jucători vor mai părăsi echipa în perioada următoare, pentru că mulţi îşi doresc să devină liberi şi să îşi găsească alte angajamente. În cazul în care în zilele următoare Gaz Metan se va despărţi de 3-5 jucători, atunci Ilie Poenaru va ridica mâna şi va pleca.

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Look Sport, Ilie Poenaru a confirmat, astfel, cele speculate în presă zilele trecute, legat de situaţia sa contractuală la Gaz Metan şi o condiţie din câteva, care îl mai ţin la echipă.

O să fac şi eu ce fac jucătorii. În momentul de faţă sunt aici, la Mediaş, la dispoziţie, dar în momentul în care îmi mai pleacă 3-4-5 jucători, e clar că eu nu mai pot sta”, a comentat scurt acest subiect Ilie Poenaru, la Look Sport.

Gaz Metan are datorii de 3 milioane de euro

Ilie Poenaru a făcut publică suma reală a datoriilor de la Gaz Metan Mediaş. Deşi iniţial se vorbea de 3.5 milioane de euro, oficial aceasta este mai mică, de numai 3 milioane de euro. În plus, antrenorul a mai declarat, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Look Sport, că la jucători, din drepturile TV, au ajuns foarte puţini bani.

Gaz Metan are datorii foarte, foarte mari către jucători, pe câteva luni bune, dar cu toate acestea a trimis în conturile lor doar o parte mică din restanţe. Se pare că din totalul celor 400.000 de euro din drepturile de televizare, doar 50.000 au mers către acoperirea datoriilor către lotul de jucători. 

Datoriile nu sunt la nivelul celor despre care s-a scris, nu sunt de 3.5 milioane de euro. Datoriile sunt până în 3 milioane de euro. Problema e că din cei 400.000 de euro din drepturile de televizare, foarte puţini bani au ajuns la jucători. În jur de 50.000 de euro”, a spus Ilie Poenaru într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri