Ultima oră
Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei
Tchouameni este incert pentru Euro 2024 Tchouameni este incert pentru Euro 2024
Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos" Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos"
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ioan Andone îl distruge pe George Puşcaş: ”Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională!”. Ce a spus ”Fălcosul” despre Ianis Hagi

Echipa nationala Publicat pe 9 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310265/1/romania-insulele-feroe-preliminarii-euro-2020-26-03-2019.jpg

Ioan Andone a comentat în exclusivitate pentru Prima Sport deciziile selecţionerului Edward Iordănescu de a-i convoca pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo pe George Puşcaş şi Ianis Hagi.

”Fălcosul” a spus că nu l-ar fi convocat niciodată pe Puşcaş la naţională, arătându-se nemulţumit de atitudinea atacantului la antrenamentele conduse de Edward Iordănescu.

Andone, fără menajamente faţă de Puşcaş

Fostul mare antrenor şi jucător dinamovist a fost însă de acord cu aducerea la prima reprezentativă a lui Ianis Hagi, chiar dacă decarul celor de la Deportivo Alaves a evoluat tot puţin în ultimul an. Spre deosebire de Puşcaş, Andone îi apreciază atitudinea lui Ianis.

”(n.r.- dacă este de acord cu convocarea lui George Puşcaş) Nu! Iordănescu i-a întins o mână, dar e clar că a doua oară nu îi mai întinde. El trebuia să ”moară” la antrenament, ca să le arate celor din Italia, ca să demonstreze. O să se lovească el cu capul de pereţi, o să îl împrumute în decembrie. Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională.

Eu cred că Ianis poate să joace 15 minute, nu mult, dar nu contează! Ianis are o atitudine corectă, chiar dacă nu a jucat mult, aşa a fost crescut acasă.”, a declarat Ioan Andone pentru Prima Sport 1.

Naţionala de fotbal a României întâlneşte, sâmbătă, pe Arena Naţională, reprezentativa Israelului, într-un meci contând pentru grupa I de calificare la EURO 2024.

  • Partida România-Israel, contând pentru preliminariile EURO 2024, va fi transmisă în exclusivitate de Prima TV de la 21:45, pe 9 septembrie.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri