Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ioan Ovidiu Sabău, critic faţă de unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români: ”Nu cred că poate fizic şi mental!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20881801/1/screenshot-71.png

Fostul mare fotbalist Ioan Ovidiu Sabău, în prezent analist la Prima Sport, a comentat prestaţia lui Jovan Markovic în contextul partidei pierdute de Universitatea Craiova, scor 1-0, în deplasare la FC Argeş.

”Moţul” consideră că Markovic încă mai are nevoie de timp, deoarece are prea puţine realizări, chiar şi pentru vârsta lui. Sabău a admis că tânărul vârf oltean are anumite sclipiri, însă apar imediat momentele în care dispare din joc.

Semnalul de alarmă tras de Sabău

Mai mult decât atât, Ioan Ovidiu Sabău nu crede că Jovan Markovic poate să facă faţă la un nivel ridicat din punct de vedere fizic şi mental.

”Mi-a plăcut foarte mult FC Argeş cum a arătat. La Craiova încă nu se vede un joc de echipă, foarte mult joacă unii fotbalişti doar pentru ei. Markovic încă are nevoie de timp. Adică, e prea puţin pentru vârsta lui, are prea puţine realizări şi dispare din joc.

Are, la un moment dat, câteva execuţii şi lucruri interesante pe care vrea să le facă. După care se pierde, dispare total din joc. Sunt momente în care arată ca un jucător de calitate, însă nu cred că poate din punct de vedere fizic şi mental.

Nu realizează la ce nivel este ca şi pregătire în momentul de faţă!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, invitat în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

  • Doar două goluri şi două pase de gol are Jovan Markovic (21 de ani) în 12 meciuri pentru Universitatea Craiova, în Superliga României din acest sezon.

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52. În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri