Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ioan Ovidiu Sabău, discurs manifest în urma situaţiilor critice de la Gaz Metan şi Clinceni: ”Mă doare, jucătorii sunt consideraţi slugi. Probabil conducerea îi sună, poate îi şi înjură”

Academica Clinceni Publicat pe 18 feb 2022
mail-share icon Email

Situaţiile cu care se confruntă Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni i-au făcut pe Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu să reacţioneze dur. În cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+, cei doi au taxat poziţiile conducerilor, pe baza modului în care judecă această perioadă, în raport cu fotbaliştii şi nerespectarea contractelor semnate.

Ioan Ovidiu Sabău a avut un discurs manifest, considerând că, pe lângă faptul că fotbaliştii nu-şi primesc banii pe care îi au de luat, mai sunt şi discreditaţi în anumite momente de conducere, pentru modul în care se exprimă pe teren.

Aceşti oameni care conduc, nu empatizează. Ei nu joacă fotbal şi nu ştiu prin ce trec jucătorii. Nu empatizează! Jucătorii nu câştigă bani care să le permită să aibă de pe urma a ce să trăiască şi după ce se lasă de fotbal. Câţiva reuşesc şi ca antrenori, dar ceilalţi ce fac? Cine are grijă de ei? Conducătorii nu se pun în locul lor. Nu se poate aşa ceva! Şi vrem performanţă!?

Mă doare, jucătorii sunt consideraţi slugi. Nimeni nu îi bagă în seamă. Probabil conducerea îi sună, poate îi şi înjură, contractele sunt făcute doar să fie făcute. Fotbaliştii nu contează. Am văzut că Moura a început să plângă din cauza problemelor de la Mediaş.

Mental, nu mai poţi să duci, nu mai poţi să ai atitudine, nu mai ai ritm. Nu mai joci la fel”, a punctat Sabău în emisiunea Fotbal Look, după care Leo Grozavu l-a completat:

Cred că se poate face mai mult pentru fenomenul fotbal. E un eşec al Federaţiei Române de Fotbal, al Ligii Profesioniste de Fotbal. E anormal ca două echipe (n.r. – Academica Clinceni şi Gaz Metan) dintr-un campionat, din prima ligă, să rişte să nu termine campionatul”.

Academica Clinceni, în pericol să nu termine campionatul

Academica Clinceni a anunţat, prin vocea primarului Adrian Budeanu, că există posibilitatea să nu termine campionatul din Casa Liga 1. Din cauza datoriilor, clubul poate intra în incapacitatea de a mai continua activitatea, fie şi până la finalul sezonului.

Deşi există discuţii cu anumiţi oameni de afaceri, edilul Clinceniului a afirmat că sunt şanse mari ca echipa să dispară. În altă ordine de idei, un lucru e sută la sută sigur. Dacă Academica Clinceni va pica în Liga a 2-a şi nu va putea activa soluţia insolvenţei, atunci se va desfiinţa.

mail-share icon Email
viewscnt