Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO EXCLUSIV | Ionuţ Rada, despre reacţia lui Nae Constatin când a fost întrebat de Tamaş.”Nu e ok ce s-a întâmplat acolo în relaţia celor doi”

Petrolul Ploiești Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

Gabriel Tamaş (38 de ani) continuă conflictul de la distanţă cu Nae Constantin (48 de ani). Fundaşul central a decis să depună o plângere penală împotriva antrenorului de la Petrolul, acuzându-l pe acesta că a făcut publică o discuţie privată.

La finalul partidei din Cupa României, în care Petrolul a remizat în faţa Sloboziei 0-0, Nae Constantin a evitat să răspundă la orice întrebare legată de situaţia cu Gabi Tamaş şi a plecat de la flash-interviuri. Ionuţ Rada e de părere că  antrenorul ”lupilor galbeni” nu a procedat aşa cum ar trebui în momentul în care a refuzat să răspundă întrebărilor.

”Cred că e un lucru normal (n.r. ca situaţia dintre Gabi Tamaş şi Nae Constantin să se judece în instanţă”) atâta timp cât se întâmplă astfel de lucruri cineva trebuie să şi plătească. Nu e ok ce s-a întâmplat acolo în relaţia celor doi, nu e ok cum au procedat.

Ar trebui să comunici prima dată, apelul este înregistrat, ca atunci când suni la o companie şi ţi se spune înainte acest lucru. Nae mi-a fost coleg şi îmi pare rău că trece prin situaţia asta, dar clar ăsta este un caz din care ar trebui să se tragă nişte concluzii, nu e normal ce a făcut Nae, nu e normal nici ce a făcut Gabi şi clar trebuie să înveţe şi antrenorul, aşa cum şi jucătorul într-o situaţie sub presiune, sub un rezultat negativ să se gândescă la faptul că nu răspunde doar pentru el sau doar pentru reporter, ci răspunde pentru fanii acelei echipe la care este antrenor sau jucător.”, a declarat Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri