Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO EXCLUSIV | Ionuţ Rada, sfat pentru Mirel Rădoi. ”Trebuie să lucreze neapărat aici”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 oct 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din grupa D a Cupei României Betano.

Ionuţ Rada a vorbit despre jocul prestat de echipa lui Mirel Rădoi şi a remarcat că oltenii au stat prost la nivelul apărării. Fostul jucător l-a sfătuit pe antrenorul Universităţii Craiova să facă schimbări în compartimentul defensiv. 

”E clar că dacă vorbim de un meci de Cupă, chiar dacă vorbim de un nou format, orice victorie, mai ales în mandatul lui Rădoi şi pentru ceea ce îşi propun acolo, cu schimbările de la nivel de conducere, clar este nevoie de acest rezultat pozitiv.

Craiova a avut momente în care putea să fie egalată, şi Hermannstadt a avut ocazii importante şi putea să egaleze. Rădoi trebuie să lucreze neapărat la nivel de apărare, unde clar are în continuare de rezolvat nişte probleme. Sunt jucători care, şi în campionat şi în acest meci de cupă, am văzut că au interpretat anumite faze destul de greşit şi aici ei (Mirel Rădoi şi staff-ul său) vor trebui să ia decizii.

Cred că de multe ori atenţia asta asupra cifrelor îţi scapă până la urmă fotbalul în sine, iar de multe ori se vede şi în joc. Nu putem să ştim cum antrenează el (n.r. Mirel Rădoi) acolo, până acum nu se vede o amprentă totală a lui”, a declarat Ionuţ Rada, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri