Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

VIDEO EXCLUSIV | Laszlo Dioszegi consideră că Sepsi trebuia să mai primească o lovitură de pedeapsă cu FCSB: ”A fost penalty”

FCSB Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email

Partida dintre Sepsi şi FCSB a fost decisă de o lovitură de la 11 metri. Andrea Compagno a transformat şi a adus cele trei puncte vicecampioanei, dar gazdele au ratat o execuţie de la punctul cu var înainte. Laszlo Dioszegi a intervnit în emisiunea Fotbal Show şi a declarat că echipa sa mai trebuia să beneficieze de o lovitură de pedeapsă.

Patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe a făcut o legătură cu penalty-ul dictat în favoarea FCSB-ului, în urma unui fault scos tot de Andrea Compagno, şi o altă fază decât cea care a dus la ratarea penalty-ului lui Alexandru Tudorie.

Dioszegi s-a referit la un fault în careu comis asupra lui Tudorie, fază care, din punctul său de vedere, a fost asemănătoare cu cea în care FCSB a avut avantaj, dar o intervenţie identică a fundaşilor bucureştenilor nu a avut acelaşi rezultat pentru Sepsi.

 ”Am revăzut momentul cu penalty-ul dictat la Compagno, dacă a fost penalty, a fost şi la Tudorie, la altă fază. Eu consider că şi acela trebuia să se dea, dacă s-a dat la Compagno.

Dar eu nu sunt genul care acuză arbitrjul, trebuia să marcăm un gol mai mult şi eram bucuroşi”, a spus Laszlo Dioszegi într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show.

Laszlo Dioszegi a dat cu telefonul de pământ 

Laszlo Dioszegi s-a supărat la culme după ce Sepsi a mai pierdut un meci în SuperLiga României, 0-1 cu FCSB, iar într-un moment al confruntării a intrat într-o încăpere a stadionului şi a dat cu telefonul de pământ.

Deşi este cunoscut drept o persoană care nu reacţionează la nervi, patronul lui Sepsi a declarat la finalul duelului de la Sfântu Gheorghe, în emisiunea Fotbal Show, că totul a venit din cauza frustrării acumulate de-a lungul ultimelor runde.

Dioszegi a fost dezamăgit, în principal, după partida cu FCSB, de faptul că jucătorii de atac ai lui Cristiano Bergodi nu au fost lucizi la finalizare. În plus, Alexandru Tudorie a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-0.

Eu nu sunt genul care să facă astfel de gesturi, dar am ratat ocazii imense şi e al treilea meci când se întâmplă asta. Nu m-am mai putut abţine. Apoi, Compagno a arătat cum trebuie să se tragă de la 11 metri. Soarta se întoarce împotriva ta când nu profiţi. Am aruncat cu telefonul, dar e bine că a rezistat.

Era prea de tot, prea mult, cu Farul, CFR şi FCSB. Cred că am dominat, dar nu am marcat şi am primit goluri aiurea. Poate că a decis domnul Bergodi să bată Tudorie de la 11 metri, dar de mic copil ştiu că un 11 metri nu se apără, se ratează. Atunci s-a rupt ceva, dacă marcam alta era situaţia meciului”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele