Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO EXCLUSIV | Laszlo Dioszegi, despre episodul în care galeria dinamovistă l-a jignit. ”Am fost înjurat în timpul reprizei şi mi-au arătat semne obscene”

Cupa României Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României Betano.

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa şi a explicat episodul în care galeria dinamovistă l-a jignit în timpul partidei.

”Sunt foarte mulţumit scorul nu conta, ce conta era să câştigăm, acum avem şase puncte şi suntem favoriţi să mergem în ”optimi”. A fost un meci frumos şi felicit echipa Dinamo că a reuşit să facă faţă unei echipe de primă ligă.

Orice meci îl luăm în serios, pentru noi orice victorie este importantă, chiar dacă sunt meciuri amicale, eu consider că victoriile aduc victorii şi noi luăm în serios toate meciurile. Avem 20% 25% şanse la play-off din păcate, ne-am făcut singuri probleme pentru că am pierdut patru etapa una după cealaltă. Aşa consider că la Cupă dacă reuşim să facem un egal cu Voluntari deja am intrat în ”optimi”, acolo dacă prindem locul unu jucăm acasă cu locul doi din grupa B.

Am fost înjurat în timpul reprizei şi mi-au arătat semne obscene şi m-au întrebat <<ce spui băiete>> şi am arătat că eu am cei şapte ani de acasă ca să nu răspund, iar cei de la Fanatik au crezut că şapte ani de acum încolo o să batem pe Dinamo, ar fi ceva extraordinar, dar nu pot să mă hazardez.”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi după partida câştigată de echipa sa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele