Ultima oră
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider
Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG

VIDEO EXCLUSIV ǀ Laude pentru Nicolae Dică şi Toni Petrea, ironie pentru Gigi Becali! ”Prinţul” Cristea a râs în direct de fostul său patron

FCSB Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21022421/1/screenshot-115.png

Nicolae Dică şi Toni Petrea, foştii antrenori ai vicecampioanei FCSB, au fost lăudaţi în studioul Fotbal Show de către analiştii Prima Sport Eric de Oliveira şi Adrian Cristea pentru rezultatele obţinute de cei doi tehnicieni la CS Mioveni, respectiv Chindia Târgovişte.

Adrian Cristea a remarcat schimbarea de joc a Chindiei şi a amintit de Toni Petrea din perioada în care acesta era antrenor secund la FCSB, iar ”Prinţul” era jucător al ”roş-albaştrilor”.

Dică şi Petrea, lăudaţi. Becali, criticat şi ironizat

”Mie îmi place Toni Petrea, mi-a fost antrenor secund la FCSB. Mi s-a părut un baiat de calitate ca şi persoană, făcea atmosferă bună la echipă. Se vede că a crescut nivelul la Chindia.

Dacă ţinem minte, cu fost antrenor, Mihalcea parcă a fost, nu reuşeau să dea un şut pe poartă. Cu Toni Petrea se vede o schimbare foarte mare şi în bine.”, a spus Adrian Cristea, fostul mijlocaş ofensiv al celor de la FCSB.

Ulterior, Eric l-a criticat pe Gigi Becali pentru că a pierdut doi antrenori buni din cauza implicării sale la echipă. ”Prinţul” Cristea a spus ironic că FCSB este un loc de prins experienţă pentru antrenorii buni, după care îşi pot arăta calităţile la alte echipe din Superligă.

”E dovada de greşeală a lui Becali pentru că mi se pare că e un antrenor foarte bun (n.r.- Toni Petrea) ca şi Dică. Dică face o a doua parte de campionat cu Mioveniul foarte bună. Şi atunci de ce doi antrenori de calitate nu au mers aşa cum trebuie la FCSB?”, s-a întrebat retoric Eric, după care a primit un răspuns amuzant de la Adrian Cristea: ”Prinzi experienţă şi...te căleşti la FCSB!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele