Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO EXCLUSIV ǀ Leo Grozavu condamnă huliganismul suporterilor înainte de Dinamo – Steaua: ”Să fie scoşi afară, marginalizaţi chiar şi în societate!”

Dinamo Publicat pe 9 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20854547/1/leo-grozavu.png

Leo Grozavu a avut o opinie tranşantă cu privire la incidentele între suporterii divizionarelor secunde Dinamo şi Steaua, de pe Arena Naţională, care au provocat intervenţia forţelor de ordine înaintea primului ”Derby de România” din Liga a 2-a.

Grozavu consideră că pentru a putea fi evitate astfel de violenţe, autorităţile trebuie să îi sancţioneze pe suporterii respectivi cât se poate de drastic, ajungându-se inclusiv la marginalizarea acestora de către societate. 

”Sunt exagerate ţinând cont de faptul că Dinamo nu mai este ce-a fost Dinamo, iar Steaua...nu ştim care e Steaua (...) Din păcate, ne facem remarcaţi doar la capitolul huliganism. Mai puţin la cel care ar trebui să fie primordial, respectiv fotbalul.

Ştiţi cum se spune de fiecare dată, totul pleacă de la cap! Dacă am avea legi sănătoase, drastice, aşa cum se întâmplă în ţările civilizate, nu s-ar mai întâmpla astfel de incidente. Imediat monitorizare, cei care nu vin să vadă meciul, vin doar să facă gălăcie între ghilimele, să fie scoşi afară, marginalizaţi chiar şi în societate, pentru că ştim foarte bine că sunt ţări care adoptă legi foarte drastice pentru cei care nu sunt cum trebuie în tribune, sunt marginalizaţi şi de societate.

Copiii nu au voie să meargă la şcolile la care merge un copil normal. La muncă ai probleme, nu mai sunt primiţi pe stadioane mai mult timp. Trebuie să meargă să muncească în folosul comunităţii sau pe perioada jocului stau pe la secţiile de poliţie şi atunci, probabil, ar mai potoli asemenea reguli.”, a declarat Leo Grozavu, invitat în cadrul emisiunii Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

Dinamo – Steaua, duelul dintre cele mai titrate echipe din fotbalul românesc, este transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 21:30. Cele mai importante faze din ”Derby de România” precum golurile, ratările sau momentele tensionate de joc vor fi redate în format live video de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, partida din etapa a 6-a a Ligii secunde poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele