Ultima oră
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”

Farul Constanta Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21324177/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023-1.jpg

George Galamaz, specialist al televiziunii Prima Sport, a vorbit despre şansele lui Adrian Mazilu de a se impune în Premier League, în contextul în care Gheorghe Hagi a fost iritat de comentariile sceptice în această speţă ale avocatului sportiv Cristian Cernodolea, implicat în transferul jucătorului în vârstă de 18 ani.

Fostul fundaş central a subliniat că lui Adrian Mazilu îi va fi greu să joace în Premier League.

”Eu cred că ne aşteptam la acest lucru, pentru că toate cluburile din Anglia eu mă gândesc că îşi aduc mai mulţi jucători tineri şi nu toţi ajung în anturajul primei echipe.

Primesc un cantonament să li se vadă nivelul şi după aceea e clar că sunt împinşi către prima echipă sau împrumutaţi în altă parte.

Trebuie să fim conştienţi şi realişti că lui Mazilu, în acest moment, îi este greu să joace în Premier League”, a punctat George Galamaz, analist al emisiunii Fotbal Show.

Hagi, nervos pentru că Mazilu este contestat

Gheorghe Hagi s-a enervat brusc la interviul după meciul câştigat în deplasare de Farul cu Dinamo (2-0), atunci când s-a adus în discuţie faptul că Adrian Mazilu nu ar avea şanse să joace la prima echipă a celor de la Brighton. Tânărul fotbalist va face pasul la gruparea din Premier League în această iarnă.

”Nu ştiu nimic despre ce urmează la Brighton. Ce să îl afecteze?

Vorbeşte prostii, se bagă în seamă. Nu a avut nicio legătură cu toată mutarea. Transferul s-a făcut prin altcineva. El vrea doar să audă lumea şi de el. Mazilu ştie unde merge.

Sunt nişte prostii spuse înaintea unui meci! Spuse de un om care se dă pe lângă el. Numai prostii spune! Are o ieşire total neinspirată. E un băiat tânăr. Nu poate anticipa ce urmează peste 3 luni.

A fost el la Brighton? Stă şi se bagă în seamă! Vorbe, inclusiv de la Giovanni. S-a venit cu oferta scrisă, aşa s-a făcut transferul!”
, a răbufnit Hagi, la flash-interviuri.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele