adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Merge Dorin Goian la FCSB?”. Cum a răspuns fratele fostului fundaş al naţionalei: ”Îl văd lucrând cu Becali, dar el nu e ca Leo Strizu!”

FCSB Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21045498/3/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022.jpg

FCSB se află în impas în acest moment. Echipa UTA Arad a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la FCSB şi a decis să demisioneze săptămâna trecută. În acest moment, FCSB a rămas fără antrenor cu licenţa PRO şi caută variante. În presă au apărut informaţii că Goian ar fi pe lista FCSB-ului, dar MM Stoica a spus că acest lucru nu este adevărat. 

Lucian Goian, fratele fotbalistului, a fost întrebat în direct la Prima Sport, dacă Dorin Goian va merge la FCSB. Fostul fotbalist susţine că Dorin Goian ar putea fi capabil să gestioneze o relaţie patron-antrenor cu latifundiarul din Pipera. 

”Îl văd lucrând cu Becali, dar el nu e ca Leo Strizu!”

”Nu ştiu nimic. Şi chiar dacă aş şti, nu aş putea să spun că poate aş spune ceva ce nu e adevărat. El ştie mai bine dacă a fost un articol de presă nefondat sau dacă a fost interes.

Până nu va fi pus în faţa faptului... L-aş vedea lucrând cu Becali. Ştim care este situaţia acolo, dar pentru el ar fi un pas înainte. De mult timp îmi doresc să facă un pas înainte, măcar la Liga 2, dar el a ales să rămână la Suceava.

Pentru că este legat cu inima acolo. Are o datorie morală faţă de oraş. Una este Dorin Goian şi alta este Leo Strizu. Cu tot respectul. Dorin Goian a jucat la Steaua, a făcut istorie. Dar asta nu îi dă garanţia...

Nu e vorba de asta, toată lumea ştie. Pentru el ar fi un pas înainte. Trebuie să fii construit ca şi caracter. Nu ştiu, dar eu am mare încredere în el.

Este foarte pasionat. De câte ori vorbesc cu el, pregăteşte meciuri, analizează. Nu ştiu câţi antrenori la Liga 3 tratează această meserie ca şi cum ar fi principal la FCSB. Este foarte bine pregătit. Eu ştiu cât a învăţat pentreu licenţa PRO. Nu este uşor să o iei. Plus că uşor, uşor, toţi au pornit de jos”, a spus Lucian Goian, la Prima Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele