Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Merge Dorin Goian la FCSB?”. Cum a răspuns fratele fostului fundaş al naţionalei: ”Îl văd lucrând cu Becali, dar el nu e ca Leo Strizu!”

FCSB Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21045498/3/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022.jpg

FCSB se află în impas în acest moment. Echipa UTA Arad a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la FCSB şi a decis să demisioneze săptămâna trecută. În acest moment, FCSB a rămas fără antrenor cu licenţa PRO şi caută variante. În presă au apărut informaţii că Goian ar fi pe lista FCSB-ului, dar MM Stoica a spus că acest lucru nu este adevărat. 

Lucian Goian, fratele fotbalistului, a fost întrebat în direct la Prima Sport, dacă Dorin Goian va merge la FCSB. Fostul fotbalist susţine că Dorin Goian ar putea fi capabil să gestioneze o relaţie patron-antrenor cu latifundiarul din Pipera. 

”Îl văd lucrând cu Becali, dar el nu e ca Leo Strizu!”

”Nu ştiu nimic. Şi chiar dacă aş şti, nu aş putea să spun că poate aş spune ceva ce nu e adevărat. El ştie mai bine dacă a fost un articol de presă nefondat sau dacă a fost interes.

Până nu va fi pus în faţa faptului... L-aş vedea lucrând cu Becali. Ştim care este situaţia acolo, dar pentru el ar fi un pas înainte. De mult timp îmi doresc să facă un pas înainte, măcar la Liga 2, dar el a ales să rămână la Suceava.

Pentru că este legat cu inima acolo. Are o datorie morală faţă de oraş. Una este Dorin Goian şi alta este Leo Strizu. Cu tot respectul. Dorin Goian a jucat la Steaua, a făcut istorie. Dar asta nu îi dă garanţia...

Nu e vorba de asta, toată lumea ştie. Pentru el ar fi un pas înainte. Trebuie să fii construit ca şi caracter. Nu ştiu, dar eu am mare încredere în el.

Este foarte pasionat. De câte ori vorbesc cu el, pregăteşte meciuri, analizează. Nu ştiu câţi antrenori la Liga 3 tratează această meserie ca şi cum ar fi principal la FCSB. Este foarte bine pregătit. Eu ştiu cât a învăţat pentreu licenţa PRO. Nu este uşor să o iei. Plus că uşor, uşor, toţi au pornit de jos”, a spus Lucian Goian, la Prima Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele