Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

VIDEO EXCLUSIV ǀ Mihai Rotaru, distrus şi ridiculizat printr-un discurs de maximum bun-simţ: ”Nicăieri în lume nu e posibil asta!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21325284/2/universitatea-craiova-viitorul-pandurii-targu-jiu-cupa-romaniei-14-04-2021.jpg

Jurnalistul Sebastian Zachmann a subliniat o mare contradicţie logică în gândirea lui Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova care îşi doreşte să câştige campionatul în România, însă repetă aceleaşi greşeli în fiecare an, fără să lase impresia vreo secundă că poate să se schimbe.

Zachmann a catalogat toate hotărârile lui Mihai Rotaru drept un exemplu negativ de management sportiv, criticând în special deciziile de-a lungul timpului de schimbare a antrenorilor care au avut rezultate bune pe banca Universităţii Craiova.

Contradicţia lui Mihai Rotaru

”În ultimii ani la Craiova vedem aceleaşi greşeli din partea conducerii, de management din partea patronului şi, în acelaşi timp, patronul se aşteaptă la rezultate total opuse. Deci faci aceleaşi greşeli şi speri să obţii cu totul alte rezultate. Nicăieri în lume nu e posibil asta.

Gândiţi-vă dacă ar fi managerul unei companii private, domnul Rotaru, şi îşi schimbă directorii care au rezultate pariind pe unii care nu au nici CV sau îi pogoară din cer în mijlocul unei campanii financiare, ca să nu vorbim despre una fotbalistică. Şi ce îţi propui tu să obţii? Distrugi ce ai construit până acum, sperând că va fi mai bine, că va răsări soarele după sezoane de ploaie. Nu înţeleg!

Asta din perspectiva businessului pe care îl au aceşti oameni. Pentru că echipa de fotbal din Craiova şi oricare altă echipă de fotbal până la urmă e un business şi îţi doreşti ca businessul tău să prospere. Să ai rezultate, să fii campion, să fii un exemplu de bune practici ca investitor. Toate deciziile pe care le-a luat domnul Rotaru au fost un manual de cum să nu faci management sportiv până acum.

Sigur, el poate să încerce în continuare că sunt banii lui acolo. Mă gândeam să spun că poate să îl mai ţină pe Papură câteva etape, dar la cum arată lucrurile Papură va reveni ca antrenor interimar până la finalul sezonului de vreo 2-3 ori.”, a fost opinia fermă a jurnalistului Sebastian Zachmann, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

La rândul său, Aurel Ţicleanu s-a arătat extrem de indignat de faptul că la Universitatea Craiova nu sunt implicate legende ale clubului din perioada ”Craiova Maxima” şi de funcţia în cadrul clubului ocupată de Sorin Cârţu.

Rolul perfect pentru Sorin Cârţu

”Cum e posibil să fii Craiova şi să nu ai pe nimeni din Craiova maxima acolo? M-am ambalat la maximum! Şi vrei să spui că dai că dai exemplu de performanţă. Cine a făcut performanţă? Nu contează, nu îi ai, nu e nimeni acolo. Acesta este etalonul de performanţă, cum la Cluj e Neluţu Sabău. Cum poţi să scapi de lucrurile acestea? E tot o greşeală de management.

<<Pei, Cârţu, ce ai fost dumneata? Am fost jucător campion. Ce ai mai fost? Antrenor. Ce fel de antrenor? Am fost campion. Şi eu te pun preşedinte cu buget sau alte tâmpenii? Te pun director tehnic, te pun acolo aproape că ai 60 şi ceva de ani, că nu mai ai vitalitate să stai pe teren, dar stai aproape de antrenor.

Faci legătura dintre stafful tehnic şi preşedinte, şi patron. Asta poţi să faci, domnul Cârţu, şi folosesc omul potrivit la locul potrivit.>>”, a declarat Aurel Ţicleanu, membru în Comisia tehnică a FRF, pentru Prima Sport 1.

Universitatea Craiova a pierdut sâmbătă două puncte pe terenul Universităţii Cluj, după ce a fost egalată la 1 în minutul 90 + 1. ”Leii” ocupă a 3-a poziţie în campionat cu 18 puncte după CFR Cluj (19 puncte) şi FCSB (22 de puncte).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt