adplus-dvertising
Ultima oră
OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei
Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024 Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024
Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială
NEWS ALERT ǀ Decizie incredibilă pentru meciurile de la CM 2022 în privinţa lui Istvan Kovacs NEWS ALERT ǀ Decizie incredibilă pentru meciurile de la CM 2022 în privinţa lui Istvan Kovacs

VIDEO EXCLUSIV | Momentul de "black-out" al lui Puşcaş, analizat dur la Fotbal Show: "Poate fi considerat principalul vinovat că nu am câştigat"

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email


George Puşcaş (26 de ani) a fost criticat în direct la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 atât de Ioan Ovidiu Sabău, cât şi de George Galamaz, cel care l-a scos vinovatul principal pentru neobţinerea celor trei puncte în meciul cu Finlanda, 1-1 la Helsinki.
Ţinut pe bancă timp de 66 de minute, atacantul celor de la Genoa a fost trimis pe teren în locul lui Alibec, iar în momentul 81 a irosit un ontraatac foarte promiţător, care se putea transforma lejer în cea mai mare ocazie de gol a României. Scăpat într-o situaţie de doi contra unu alături de Andrei Cordea, vârful de la Genoa nu i-a pasat coechipierului său, s-a încurcat în minge şi a irosit un moment foarte, foarte bun pe final de meci. O greşeală tehnică pe care Ioan Ovidiu Sabău nu o poate înţelege, continuarea fazei fiind una cât se poate de logică şi uşor de văzut:
 
"Aici opreşti mingea cu dreptul cu exteriorul, nici nu mai mergi spre adversar. Din timp îl văd, dar capul ăla în pământ...Doar opresc mingea, i-o pun pe direcţia de alergare şi scapă Cordea unu la unu cu portarul. Asta e fază decisivă, mă ajută faza să iau decizia cea mai bună. Nu e o fază complicată. Doar opresc mingea cu exteriorul, dau pasă pe direcţia de alergare, Cordea e unu la unu cu portarul şi finalizează. Se poate câştiga meciul! E fază de manual, el a jucat total invers faţă de cum se joacă faza asta", a spus fostul mare internaţional, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show.
 
Iar opinia lui Sabău e împărtăşită de şi de George Galamaz, care-l consideră pe Puşcaş principalul vinovat pentru faptul că România nu s-a întors cu trei puncte de la Helsinki şi, în mare proporţie, va merge în Liga C din Nations League:
 
"E o greşeală foarte mare. Cum la fundaşi se vede când se face o greşeală cum a făcut Bancu, aşa e şi aici. E o greşeală a unui atacant, din egoismul lui. Poate fi considerat vinovat că nu am câştigat", a punctat şi fostul fundaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri