Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO EXCLUSIV | Momentul de "black-out" al lui Puşcaş, analizat dur la Fotbal Show: "Poate fi considerat principalul vinovat că nu am câştigat"

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email


George Puşcaş (26 de ani) a fost criticat în direct la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 atât de Ioan Ovidiu Sabău, cât şi de George Galamaz, cel care l-a scos vinovatul principal pentru neobţinerea celor trei puncte în meciul cu Finlanda, 1-1 la Helsinki.
Ţinut pe bancă timp de 66 de minute, atacantul celor de la Genoa a fost trimis pe teren în locul lui Alibec, iar în momentul 81 a irosit un ontraatac foarte promiţător, care se putea transforma lejer în cea mai mare ocazie de gol a României. Scăpat într-o situaţie de doi contra unu alături de Andrei Cordea, vârful de la Genoa nu i-a pasat coechipierului său, s-a încurcat în minge şi a irosit un moment foarte, foarte bun pe final de meci. O greşeală tehnică pe care Ioan Ovidiu Sabău nu o poate înţelege, continuarea fazei fiind una cât se poate de logică şi uşor de văzut:
 
"Aici opreşti mingea cu dreptul cu exteriorul, nici nu mai mergi spre adversar. Din timp îl văd, dar capul ăla în pământ...Doar opresc mingea, i-o pun pe direcţia de alergare şi scapă Cordea unu la unu cu portarul. Asta e fază decisivă, mă ajută faza să iau decizia cea mai bună. Nu e o fază complicată. Doar opresc mingea cu exteriorul, dau pasă pe direcţia de alergare, Cordea e unu la unu cu portarul şi finalizează. Se poate câştiga meciul! E fază de manual, el a jucat total invers faţă de cum se joacă faza asta", a spus fostul mare internaţional, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show.
 
Iar opinia lui Sabău e împărtăşită de şi de George Galamaz, care-l consideră pe Puşcaş principalul vinovat pentru faptul că România nu s-a întors cu trei puncte de la Helsinki şi, în mare proporţie, va merge în Liga C din Nations League:
 
"E o greşeală foarte mare. Cum la fundaşi se vede când se face o greşeală cum a făcut Bancu, aşa e şi aici. E o greşeală a unui atacant, din egoismul lui. Poate fi considerat vinovat că nu am câştigat", a punctat şi fostul fundaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri