Ultima oră
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Adversar incomod pentru lidera Superligii. Echipele de start! LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Adversar incomod pentru lidera Superligii. Echipele de start!
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1
Marcus Rashford a scăpat nevătămat dintr-un accident în apropiere de baza de la Carrington Marcus Rashford a scăpat nevătămat dintr-un accident în apropiere de baza de la Carrington
Rapid are patru absenţi pentru partida cu CFR Cluj. Anunţul făcut de Bergodi Rapid are patru absenţi pentru partida cu CFR Cluj. Anunţul făcut de Bergodi
Fumigene pe teren la meciul dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord. Partida a fost oprită definitiv. Poliţia călare, chemată la stadion Fumigene pe teren la meciul dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord. Partida a fost oprită definitiv. Poliţia călare, chemată la stadion

VIDEO EXCLUSIV | Motivele care au dus la ruptura dintre Petrescu şi Varga şi care sunt şansele ca înţelegerea să fie reziliată: ”Vă daţi mâna, rămâneţi prieteni. Până la urmă se refac aceste relaţii”

CFR Cluj Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj, iar Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău au vorbit, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, despre care ar fi motivele pentru care ruptura s-ar putea produce, dar şi care sunt şansele continuării colaborării sau rezilierii contractului.

Cristi Dulca e de părere că nemulţumirile patronului Neluţu Varga au venit ca urmare a rezultatelor slabe ale CFR-ului în balanţă cu investiţiile făcute, dar şi că jocul nu mai e acelaşi cu care Dan Petrescu s-a făcut remarcat.

Cred că Neluţu Varga voia să ajungă în grupele Europa League sau Champions League, probabil că acesta a fost motivul conflictului. Poate că şi ca joc îşi dorea mai mult, CFR nu mai arată ca până acum câţiva ani, lumea a început să fie nemulţumită. Până la urmă, decizia cred că va fi luată de ambele părţi, pentru că e şi o clauză acolo.

Dacă Petrescu va simţi că nu mai e dorit, va face astfel încât să poată pleca”, a afirmat Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Ioan Ovidiu Sabău e convins că, până la urmă, mai devreme sau mai târziu Dan Petrescu tot va pleca de la CFR Cluj, dar e de părere că despăţirea trebuie să se producă în termeni amiabili, pentru că părţile ar putea lucra din nou peste ceva timp.  

Până la urmă vine şi momentul acesta. În viaţa unui antrenor... până la urmă nu va sta veşnic la CFR Cluj. Vă daţi mâna, rămâneţi prieteni. Până la urmă se refac aceste relaţii”, a afirmat şi Ioan Ovidiu Sabău.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele