Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO EXCLUSIV | Motivele care au dus la ruptura dintre Petrescu şi Varga şi care sunt şansele ca înţelegerea să fie reziliată: ”Vă daţi mâna, rămâneţi prieteni. Până la urmă se refac aceste relaţii”

CFR Cluj Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj, iar Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău au vorbit, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, despre care ar fi motivele pentru care ruptura s-ar putea produce, dar şi care sunt şansele continuării colaborării sau rezilierii contractului.

Cristi Dulca e de părere că nemulţumirile patronului Neluţu Varga au venit ca urmare a rezultatelor slabe ale CFR-ului în balanţă cu investiţiile făcute, dar şi că jocul nu mai e acelaşi cu care Dan Petrescu s-a făcut remarcat.

Cred că Neluţu Varga voia să ajungă în grupele Europa League sau Champions League, probabil că acesta a fost motivul conflictului. Poate că şi ca joc îşi dorea mai mult, CFR nu mai arată ca până acum câţiva ani, lumea a început să fie nemulţumită. Până la urmă, decizia cred că va fi luată de ambele părţi, pentru că e şi o clauză acolo.

Dacă Petrescu va simţi că nu mai e dorit, va face astfel încât să poată pleca”, a afirmat Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Ioan Ovidiu Sabău e convins că, până la urmă, mai devreme sau mai târziu Dan Petrescu tot va pleca de la CFR Cluj, dar e de părere că despăţirea trebuie să se producă în termeni amiabili, pentru că părţile ar putea lucra din nou peste ceva timp.  

Până la urmă vine şi momentul acesta. În viaţa unui antrenor... până la urmă nu va sta veşnic la CFR Cluj. Vă daţi mâna, rămâneţi prieteni. Până la urmă se refac aceste relaţii”, a afirmat şi Ioan Ovidiu Sabău.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele