Ultima oră
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu

VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Mirko Pigliacelli a plecat de la U. Craiova. Reacţia lui Sorin Cârţu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

Mirko Pigliacelli a părăsit Universitatea Craiova în această vară, după patru ani petrecuţi în Bănie. Sorin Cârţu a vorbit, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, despre motivul real pentru care portarul italian de 29 de ani a ales că se transfere în Italia, la Palermo.

Pigliacelli a simţit că este momentul să facă o astfel de alegere şi pentru familie, pentru că, potrivit lui Cârţu, are un copil mic. În plus, şi Universitatea Craiova îşi vede interesul în urma acestei mutări, pentru că era nevoită să plătească salarii bune pentru doi portari importaţi. Să nu uităm faptul că oltenii îl mai au în lot pe David Lazar care, cel mai probabil, e noul titular.

Şi-a făcut treaba pentru noi, avea o dorinţă să plece, era o înţelegere între noi şi el. Am ţinut cont de dorinţa lui. Transferul îi oferă posibilitatea să fie în Italia, pentru că au mai fost discuţii, dar niciodată atât de clare, cu o echipă care să şi-l dorească mult.

E şi căsătorit, are copilul mic. Nu contează suma de transfer, n-a primat partea financiară”, a spus Cârţu la Fotbal Show.

Venit în România în 2018, Pigliacelli a obţinut cetăţenia română şi se gândeşte chiar că, la un moment dat, ar putea apăra poarta primei reprezentative. Transferat cu 300.000 de euro de la Pro Vercelli, peninsularul înalt de 1.84 centimetri s-a impus rapid între buturile oltenilor şi a strâns 165 de meciuri.

A marcat chiar şi un gol, contra celor de la FCSB, a primit 156 de goluri şi a terminat 68 de partide cu "poarta închisă", fiind cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

Fanii oltenilor îşi iau la revedere de la Pigliacelli

Universitatea Craiova se desparte de Mirko Pigliacelli. Portarul se reîntoarce în Italia şi va juca la Palermo, formaţie din Serie B. Oltenii au anunţat că ultimul meci al său în Liga 1 va fi vineri, contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1.

 ”Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Ştiinţei pentru ultima dată”, au scris cei de la U. Craiova pe Facebook.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt