Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Nu are ce căuta ria, ria, Ungaria pe stadioanele din România!” Reacţia de bun-simţ a lui Laszlo Dioszegi

Sepsi OSK Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21000158/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-u-craiova-1948-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Sepsi OSK, s-a poziţionat împotriva scandărilor care ar putea provoca reacţii xenofobice condamnabile de pe stadionul din Sfântu Gheorghe, cum ar fi ”ria, ria, Ungaria”.

Totuşi, finanţatorul covăsnenilor şi-a apărat suporterii propriei echipe, despre care susţine că nu au răspuns la provocările fanilor olteni ai formaţiei FC ”U” Craiova.

Fanii FC ”U” Craiova, găsiţi vinovaţi de Dioszegi

Mai mult decât atât, Dioszegi a spus că suporterii grupării patronate de Adrian Mititelu au fost cei care au scandat intenţionat numele Ungariei pentru a avea pretext de replică discriminatorie.

(n.r. - dacă e de acord să se strige ”ria ria Ungaria” pe stadionul din Sfântu Gheorghe) ”Nu are ce căuta nici ”ria, ria, Ungaria” pe stadioanele din România! Cu asta nu am fost nici eu de acord. Trebuie să strige ”hai, Sepsi”, ”hai, Sfântu Gheorghe”, nu are ce căuta nici ”ria, ria, Ungaria” pe stadion, dar galeria noastră nu a strigat aşa ceva.

Am văzut şi eu că cei de la FC ”U” Craiova au pus un video cu 3-4 oameni care au strigat asta, dar cinci secunde... erau 3-4 oameni, dar nu din galerie! Sunt imagini, au strigat câteva secunde, dar galeria noastră nu a răspuns la provocări!”, a declarat în exclusivitate pentru Prima Sport Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Superligii, a fost oprit prima oară în minutul 25, când arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă Chivulete a decis suspendarea definitivă a meciului după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor. Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele