adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO EXCLUSIV | Obiceiul "străvechi" pentru care Banciu îl face praf pe Iordănescu: "Cât de bou să fii? Du-te la CSM Reşiţa şi antrenează!"

Emisiuni Publicat pe 28 mar 2022
mail-share icon Email


Debutul lui Edward Iordănescu pe banca naţionalei, 0-1 cu Grecia în Ghencea, nu i-a scos pe tricolori din tiparele mandatelor lui Daum, Contra sau Rădoi, iar Radu Banciu a remarcat un detaliu pe care nu-l consideră la locul lui. Într-o eră a tehnologiei, noul selecţioner a preferat să-şi noteze pe un carneţel câteva idei pe care oricum, crede realizatorul Fotbal All Inclusive, le-ar fi avut la dispoziţie imediat după finalul meciului.
 
În timp ce fiul lui Anghel Iordănescu a preferat metoda clasică, Banciu a avut un discurs dur la adresa sa, a lui Burleanu şi a lui Stoichiţă, reproşând incapacitatea staff-ului de a se conecta la noile tendinţe din fotbalul mondial:
 
"Primul meci al lui Edi a fost şi antepenultimul, acest 0-1 cu Grecia. O echipă neînmatriculată, care nu există nici ca turism, nici ca fotbal. O naţională searbădă, fără logică, necalificată pe niciunde. Ei bine, Edi a pierdut. Cu notiţele alea ale lui din vremea lui Teaşcă. Titi Teaşcă, în anii 1960-1970, avea dreptul să ia notiţe. Pentru că, dacă nu venea ziarul Sportul a doua zi la chioşc, nu aveai echipa. Urla după aia Teaşcă la jucători. Atunci era normal să iei notiţe. Dar azi cum să iei? Când toate statisticile vin într-o secundă. La ce ţi-ar mai trebui notiţele respective? Sau joacă X şi 0? Cât de bou să fii să mai iei notiţe? Sau e atât de insuportabil fotbalul pe care-l produci încât nu te poţi uita la el?
 
Transmitem asta tuturor tolomacilor care se cred antrenori. Nu mai ai pentru ce să iei notiţe. Ce scrii tu nu are nicio valoare. Poţi fi subiectiv, prost, neinstruit. Pe când statistica nu e! Şi acolo ai toate detaliile: cât a fugit în stânga, în dreapta, cât a slăbit, cât s-a îngrăşat, ce a citit în timpul meciului. Prostiile pe care le scrii tu nu au nicio importanţă. Dacă vrei, într-adevăr, să-ţi conduci echipa spre ceva. Rămâne o enigmă pentru ce mai notează aceşti antrenori. Ăsta este, domnule Burleanu, selecţionerul pe care l-aţi ales cu Stoichiţă. V-aţi dus în toată lumea şi v-aţi oprit la Edi, care ce face? Ia notiţe! Un meci România - Grecia merită mai mult de două rânduri? Nu, bineînţeles! Trăiţi într-o lume pe care nu o înţelegeţi. Du-te la CSM Reşiţa şi antrenează, nu ai ce căuta la naţională! Ăla îţi ia imagini şi statistici din dronă şi tu stai să notezi tâmpenii pe carneţel? Sau treci nişte numere de telefon să nu uiţi să suni vreo mândră..", e opinia dură exprimată de Radu Banciu în ediţia de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele