Ultima oră
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă
Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă
Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă” Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă”
Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth

VIDEO EXCLUSIV | Obiceiul "străvechi" pentru care Banciu îl face praf pe Iordănescu: "Cât de bou să fii? Du-te la CSM Reşiţa şi antrenează!"

Emisiuni Publicat pe 28 mar 2022
mail-share icon Email


Debutul lui Edward Iordănescu pe banca naţionalei, 0-1 cu Grecia în Ghencea, nu i-a scos pe tricolori din tiparele mandatelor lui Daum, Contra sau Rădoi, iar Radu Banciu a remarcat un detaliu pe care nu-l consideră la locul lui. Într-o eră a tehnologiei, noul selecţioner a preferat să-şi noteze pe un carneţel câteva idei pe care oricum, crede realizatorul Fotbal All Inclusive, le-ar fi avut la dispoziţie imediat după finalul meciului.
 
În timp ce fiul lui Anghel Iordănescu a preferat metoda clasică, Banciu a avut un discurs dur la adresa sa, a lui Burleanu şi a lui Stoichiţă, reproşând incapacitatea staff-ului de a se conecta la noile tendinţe din fotbalul mondial:
 
"Primul meci al lui Edi a fost şi antepenultimul, acest 0-1 cu Grecia. O echipă neînmatriculată, care nu există nici ca turism, nici ca fotbal. O naţională searbădă, fără logică, necalificată pe niciunde. Ei bine, Edi a pierdut. Cu notiţele alea ale lui din vremea lui Teaşcă. Titi Teaşcă, în anii 1960-1970, avea dreptul să ia notiţe. Pentru că, dacă nu venea ziarul Sportul a doua zi la chioşc, nu aveai echipa. Urla după aia Teaşcă la jucători. Atunci era normal să iei notiţe. Dar azi cum să iei? Când toate statisticile vin într-o secundă. La ce ţi-ar mai trebui notiţele respective? Sau joacă X şi 0? Cât de bou să fii să mai iei notiţe? Sau e atât de insuportabil fotbalul pe care-l produci încât nu te poţi uita la el?
 
Transmitem asta tuturor tolomacilor care se cred antrenori. Nu mai ai pentru ce să iei notiţe. Ce scrii tu nu are nicio valoare. Poţi fi subiectiv, prost, neinstruit. Pe când statistica nu e! Şi acolo ai toate detaliile: cât a fugit în stânga, în dreapta, cât a slăbit, cât s-a îngrăşat, ce a citit în timpul meciului. Prostiile pe care le scrii tu nu au nicio importanţă. Dacă vrei, într-adevăr, să-ţi conduci echipa spre ceva. Rămâne o enigmă pentru ce mai notează aceşti antrenori. Ăsta este, domnule Burleanu, selecţionerul pe care l-aţi ales cu Stoichiţă. V-aţi dus în toată lumea şi v-aţi oprit la Edi, care ce face? Ia notiţe! Un meci România - Grecia merită mai mult de două rânduri? Nu, bineînţeles! Trăiţi într-o lume pe care nu o înţelegeţi. Du-te la CSM Reşiţa şi antrenează, nu ai ce căuta la naţională! Ăla îţi ia imagini şi statistici din dronă şi tu stai să notezi tâmpenii pe carneţel? Sau treci nişte numere de telefon să nu uiţi să suni vreo mândră..", e opinia dură exprimată de Radu Banciu în ediţia de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele