Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO EXCLUSIV | Părere fermă în cazul neconvocării lui Ianis Hagi la naţională. ”Gică Hagi a vorbit ca un părinte”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

S-a iscat un mare scandal în momentul în care Edi Iordănescu a decis să nu îl convoace pe Ianis Hagi la echipa naţională, pentru cele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, cu Andorra (25 martie) şi Belarus (28 martie).

  • Sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, se va disputa meciul Andorra – România, iar marţi, 28 martie, ora de la 21:45, va avea loc partida România – Belarus, şi va putea fi urmărit în direct pe Prima TV.

Ianis Hagi, revenit după o accidentare care l-a ţinut mult timp departe de teren, nu a bifat multe minute în tricoul lui Rangers. Jucătorul de 24 de ani a jucat pentru Rangers în 5 meciuri oficiale (3 de campionat şi două de cupă), în care a adunat 88 de minute.

George Galamaz a vorbit, în exclusivitate pentru Prima Sport, despre subiectul controversat din ultima vreme. Fostul fotbalist este de părere că Ianis Hagi putea fi convocat la echipa naţională pentru a prinde încredere după accidentarea grea pe care a suferit-o şi care l-a ţinut mult timp departe de gazon.

”Gică Hagi a vorbit ca un părinte, i-a luat apărarea copilului, nu a vorbit ca un antrenor sau ca un fost selecţioner, iar tot timpul părinţii sunt mai subiectivi. Mă surprinde că în montul în care Ianis Hagi a fost în vizită la echipa naţională, la o selecţie trecută, au dat pe site, au arătat şi parcă a părut că este un jucător important. 

Când a venit momentul să vină la echipa naţională nu l-a mai chemat. Mie nu mi se pare o decizie de bun augur, pentru că arăţi că e un jucător important, îl chemi în tribună să stea lângă preşedintele Federaţiei, iar când vin meciurile nu îl mai ajuţi.

Acesta era un moment în care Ianis Hagi avea nevoie de un ajutor, pentru că aria de selecţie a fotbaliştilor români nu este atât de mare, ca să laşi un jucător ca Ianis Hagi în afară”, a declarat George Galamaz, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri