Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial

VIDEO EXCLUSIV | Plecarea lui Ilie Poenaru de la Gaz Metan, o chestiune de timp: ”E munca în zadar, nu are rost. Nu pot să mă compromit ca antrenor”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

Ilie Poenaru a ajuns la capătul puterilor după ce Gaz Metan Mediaş a fost depunctată din cauza problemelor cu banii. Decizia cu privire la scăderea de puncte a venit oficial vineri, iar antrenorul va pleca. A pus acest obstacol în privinţa deciziei lui, iar hotărârea e ca şi luată. Poenaru a dat un ultimatum, care e imposibil de reglat de club, anume situaţia să fie rezolvată de conducere până săptămâna următoare.

Într-o intervenţie în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+, Ilie Poenaru a lăsat impresia că nici el, implicat direct la Gaz Metan, nu are mari speranţe în privinţa reglării situaţiei. A avut un mesaj dur pentru conducere, pe care a criticat-o, dar a avut un discurs pozitiv orientat către jucători. Ei au fost cei care l-au convins să continue până acum.

E foarte greu, e o situaţie foarte grea. Dacă până săptămâna următoare nu se face ceva, va fi foarte greu ca eu să continui. E munca în zadar şi nu are rost, eu nu pot să mă compromit ca antrenor. Am vrut să fac pasul acesta de ceva timp, dar am jucători cu caracter şi am rămas. Sunt jucători care se antrenează bine, au crezut că lucrurile se vor rezolva.

Am crezut că oamenii care se ocupă de club vor rezolva situaţia, dar se pare că asta nu se va întâmpla. Au fost nişte întâlniri cu anumiţi oameni de afaceri, dar nimic concret. Discuţiile s-au mutat pentru săptămâna următoare.

Nu putem să ne jucăm de-a fotbalul. Spun sincer, cu durere în suflet, că nu ai cu cine să vorbeşti. Oamenii care trebuie să ajute nu înţeleg fenomentul fotbal. Au impresia că dacă îţi mai dau un salariu merge şi aşa. Eu le-am spus că fotbalul se face altfel, oamenii nu înţeleg rolul nostru”, a declarat Ilie Poenaru în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport+.

Gaz Metan Mediaş, minus două puncte!

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, vineri, ca gruparea Gaz Metan Mediaş să fie sancţionat cu scăderea a două puncte şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători.

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022”, este hotărârea comisiei, comform lpf.ro.

Articolul invocat în decizie prevede următoarele:

Articolul 85 – Refuzul sau omisiunea aplicării hotărârii 1 Clubul care nu plăteşte unei alte persoane sau FRF/LPF/AJF execută obligaţiile stabilite, în termen de 30 de zile de la data comunicarii hotararii, o sumă de bani, integral sau parţial, deşi există în acest sens o hotărâre definitivă a unui organism jurisdictional al FRF/LPF/AJF şi/sau TAS: b) i se va interzice dreptul de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si i se vor scadea puncte.

Scaderea de puncte se aplica asupra celor acumulate in campionat de echipa de categoria cea mai ridicata, urmand ca , la fiecare 15 zile calendaristice de intarziere de plata, calculate de la data expirarii termenului de gratie, echipei in cauza sa i se scada cate 2 puncte”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt