Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Portarul din Superligă pe care mizează Răzvan Pleşca: ”Are intervenţii extraordinare şi un viitor foarte frumos”

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21413498/1/gaz-metan-medias-csm-politehnica-iasi-liga-1-casa-pariurilor-play-out-19-05-2021.jpg

Răzvan Pleşca, fost portar cu peste 300 de apariţii în Liga 1, în prezent analist al televiziunii Prima Sport, l-a remarcat pe Răzvan Sava pentru evoluţia solidă din remiza albă dintre Rapid şi CFR Cluj, partidă din ultima etapă a grupelor Cupei României.

Răzvan Sava, lăudat de Răzvan Pleşca

Pleşca l-a numit pe Sava omul meciului, fiind impresionant de intervenţiile sale, de fiziciul său, motiv pentru care îi prevede un viitor frumos în carieră.

”L-am tot lăudat de fiecare dată, îl laud şi în seara aceasta, a fost omul meciului (n.r. – Rapid – CFR Cluj, 0-0, în Cupa României) cu nişte intervenţii extraordinare. Este un portar cu un fizic impresionant şi are un viitor foarte frumos.

De altfel, e titularul naţionalei de tineret. Eu poate sunt subiectiv (n.r.- în calitate de fost portar) că îl laud pe el.”, a subliniat Răzvan Pleşca, în cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Sava a fost integralist la CFR Cluj în toate cele 18 meciuri disputate de ”feroviari” în Superligă, în care a menţinut poarta acestora intactă de 6 ori şi a încasat 18 goluri. Sava a mai bifat două apariţii şi în Cupa României, în stagiunea curentă.

Cotat la 450.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Răzvan Sava este internaţional Under 21, având 5 selecţii bifate pentru reprezentativa ”tricolorilor mici”.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele