Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO EXCLUSIV ǀ Poziţia tranşantă a lui Răzvan Zăvăleanu în ultimele conflicte de la Dinamo: ”Eu sper că nu va fi cazul!”

Dinamo Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21323970/2/screenshot-292.png

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate la emisiunea Fotbal Show despre problemele pe care le-au întâmpinat ”câinii roşii” pentru a găsi un stadion disponibil la meciul cu Farul din Superligă şi de conflictul acţionarilor formaţiei ”alb-roşie” cu administratorul Stadionului ”Arcul de Triumf”.

Discursul împăciuitor al lui Răzvan Zăvăleanu

Zăvăleanu a avut un discurs împăciuitor în care a recomandat ca totul să fie rezolvat prin discuţii, departe de ochii lumii, şi şi-a exprimat speranţa ca Dinamo să nu mai treacă prin astfel de probleme în viitor.

(n.r.- dacă Dinamo va avea mereu emoţii în privinţa stadionului pentru meciurile de acasă) Eu sper că nu va fi cazul şi dincolo de spălarea rufelor în public, eu cred că toate aceste aspecte se pot rezolva foarte uşor prin discuţii la masă.

Administratorul stadionului este un dinamovist dovedit, care a sprijinit echipa foarte mult, şi cred că această situaţie tensionată a fost depăşită cu succes. Sper să nu mai vedem asemenea situaţii în viitor.

Fiecare are dreptatea lui, dar cred eu că lucrurile astea trebuie rezolvate în intimitate. Avem dialog acolo, putem discuta despre orice. Acestea sunt condiţiile, le acceptăm sau nu, dar totul trebuie să se desfăşoare departe de ochii publicului.

Acestea sunt premisele şi nu ar trebui să creăm false subiecte!”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Partida Dinamo - Farul, din runda a 10-a a Superligii, va avea loc vineri, de la ora 21:00, şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele