Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Previziunea lui Florin Răducioiu înainte de FCSB – CFR Cluj: ”Va fi un rezultat care să o facă pe Farul campioană!”

Farul Constanta Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21124067/2/screenshot-183.png

Florin Răducioiu, analistul emisiunii Fotbal Show, cunoscut pentru capacitatea sa de a anticipa rezultatele corecte înaintea meciurilor, a oferit un pronostic şi pentru derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Fostul mare atacant al României a lăsat să se înţeleagă că nu o vede pe FCSB capabilă să o învingă pe CFR Cluj pentru a se apropia la doar un punct de Farul Constanţa înaintea meciului direct dintre cele două prime clasate.

Farul, considerată echipa care merită să fie campioană

Răducioiu se aşteaptă la un rezultat care să confirme în linii mari că trupa patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi va fi noua campioană a României, adică un egal sau o victorie pentru CFR Cluj.

”Da, e adevărat, se fac calcule, mai sunt 6 puncte în joc. Repet, pentru mine Farul are mari şanse să câştige acest titlu, îl şi merită. Şi un meci egal (n.r.- între FCSB şi CFR) ar fi foarte util Farului, vom vedea ce se va întâmpla.

Repet, am spus-o de atâtea ori, după părerea mea Farul merită să câştige acest campionat. S-a complicat, într-adevăr (n.r.- cu Universitatea Craiova), dar a ieşit bine.

Ceva îmi spune că se va şti că Farul va fi campioană (n.r.- după FCSB – CFR Cluj). Eu cred că va fi un rezultat pozitiv pentru Farul ca peste o săptămână să câştige campionatul. Ei evoluează cu FCSB, au şi acolo. Vom vedea!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport.

FCSB – CFR Cluj, meci din runda a 8-a a play-off-ului SuperLigii României, se dispută duminică seară, de la ora 21:00, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. În turul play-off-ului, la Cluj, duelul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele