Ultima oră
Fabian Ruiz a ajuns la spital după o accidentare la meciul cu Le Havre Fabian Ruiz a ajuns la spital după o accidentare la meciul cu Le Havre
Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape
VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 28-21, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 28-21, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj

VIDEO EXCLUSIV ǀ Previziunea lui Viorel Moldovan s-a adeverit: ”Puşcaş devine eroul României!”

Echipa nationala Publicat pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21390620/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023.jpg

Viorel Moldovan, specialist al televiziunilor Prima TV şi Prima Sport, a reuşit o previziune destul de grea în privinţa lui George Puşcaş.

George Puşcaş, considerat eroul României

Fostul mare atacant al României a anticipat că Puşcaş poate să înscrie împotriva Israelului, chiar dacă vârful lui Genoa nu traversează o formă bună nici la echipa de club, nici la prima reprezentativă.

”Exact ce spuneam înainte de acest joc. De ce să nu fie acest meci de referinţă pentru George Puşcaş? Nu a avut multe referinţe la club şi la naţională.

Până la urmă Puşcaş devine eroul României în această seară, reuşind să marcheze pentru 1 la 1.”, a declarat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima TV.

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri