Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

VIDEO EXCLUSIV ǀ Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după ce Andrea Compagno a fost convocat la naţionala Italiei: ”Mi-au spus că nu e de Craiova. Am zis nu!”

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041794/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-2-03-2023.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, a oferit în exclusivitate pentru Prima Sport prima sa reacţie, după ce fostul atacant al echipei sale, Andrea Compagno, a fost convocat de Roberto Mancini în lotul lărgit al naţionalei Italiei.

Finanţatorul oltenilor s-a lăudat cu faptul că a ales să îl păstreze la echipă pe Andrea Compagno, chiar dacă mai mulţi dintre colaboratorii săi i-au transmis că vârful italian nu este un fotbalist suficient de bun pentru FC ”U” Craiova.

Bucuria lui Adrian Mititelu pentru Andrea Compagno

”M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo.

(n.r.- despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult. O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei.

Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente. Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză.

Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic.”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru Prima Sport.

Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru partidele cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie) din preliminariile EURO 2024. Compagno (26 de ani) i-a atras atenţia lui Mancini, care a decis să ia în calcul să îi acorde o şansă. Atacantul a marcat de 16 ori în actualul sezon din Superligă (11 goluri pentru FCSB, 5 pentru FC ”U” Craiova).

”Avem un jucător la naţionala campioană europeană en-titre, Compagno la naţionala Italiei. Andrea are o sârguinţă cum rar am văzut.  

M-a sunat Argăseală şi mi-a zis: «Te-ai uitat pe mail? Compagno a fost convocat la naţională». Am zis că mă ia la mişto. Prima dată m-am gândit la care naţională, că el nu e român. Nu am avut niciun jucător convocat la o naţională de nivelul ăsta”
, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele