Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO EXCLUSIV ǀ Prima reacţie a lui Gică Popescu după accidentarea lui Tudor Băluţă: ”Pare o leziune musculară”

Farul Constanta Publicat de Emanoil Ursache pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21080088/1/romania-belarus-preliminariile-c-e-2024-28-03-2023.jpg

Gică Popescu, preşedintele liderei din Superligă, Farul Constanţa, a oferit în exclusivitate pentru Prima TV o primă reacţie după accidentarea suferită de Teodor Băluţă în meciul României cu Belarus, încheiat cu victoria ”tricolorilor”, scor 2-1 pe Arena Naţională.

Emoţii mari la Constanţa

Tudor Băluţă a fost înlocuit în minutul 44 al meciului de către selecţionerul Edi Iordănescu cu Alexandru Cicâldău, din cauza unei accidentări suferite de închizătorul Farului. Popescu şi-a exprimat speranţa ca Băluţă să poată să joace pentru dobrogeni în meciul de sâmbătă cu CFR Cluj.

  • În cursul zilei de miercuri, Farul va afla cu exactitate care este situaţia medicală a fotbalistului în vârstă de 24 de ani, potrivit ”Baciului”.

”Pare, după ce am văzut la TV, o leziune musculară. Sperăm să fie pentru noi doar o sperietură, să fie doar o contractură, să îl avem sâmbătă la meci. E un jucător important, care a făcut un meci bun cu Belarus. Rămâne să vedem miercuri care e starea lui de sănătate.”, a declarat Gică Popescu pentru Prima TV.

26 de meciuri în Superligă a jucat Tudor Băluţă pentru Farul Constanţa în actualul sezon, în care a marcat 3 goluri şi a oferit alte 4 pase decisive. 2 milioane de euro este cota de piaţă a acestuia, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele