Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO EXCLUSIV ǀ Primul interviu acordat de Konoplyanka în România! Starul de la CFR Cluj are planuri mari: ”De asta am venit aici!”

CFR Cluj Publicat pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21309057/2/profimedia-0570603856.jpg

Yevgen Konoplyanka are planuri mari la fosta campioană a României, CFR Cluj. Extrema stângă în vârstă de 33 de ani îşi propune să înscrie cât mai multe goluri şi să furnizeze cât mai multe pase de gol pentru a putea juca alături de Ucraina la EURO 2024.

Într-un interviu acordat prezentatorului emisiunii Fotbal Show, Vlad Măcicăşan, Konoplyanka s-a arătat încrezător că Ucraina o poate învinge, pe teren propriu, pe Anglia, un rezultat care ar transforma-o în favorită la locul 2 într-o grupă din care mai fac parte Italia, Macedonia de Nord şi Malta.

  • Ucraina – Anglia este transmis în direct de Prima Sport 1 şi online de www.primaplay.ro, sâmbătă, de la ora 19:00.

Yevgen Konoplyanka promite spectacol la CFR Cluj

”Mi-ar plăcea să spun că fiecare meci. Acum înţeleg, fiecare meci a fost important, important. Îmi amintesc, încerc să îmi amintesc fiecare meci. Chiar şi dacă ar fi acum, împotriva oricărei naţionale, aş juca 100 de minute. Nu-mi pasă dacă e un meci amical sau dacă e, ca sâmbătă, împotriva Angliei. Nu îmi pasă. Vreau să revin şi să am din nou acele sentimente. Amintirile mele sunt toate de la aceste meciuri. Câte meciuri am jucat, nu ştiu, să fiu sincer. 80 sau ceva de genul (n.n. - 87), 87? Mi le voi aminti mereu.

(n.n. – dacă îşi aminteşte primul gol pentru echipa naţională) Nu e România? Serios? (n.n. – a fost împotriva României). Cred că în Lviv. A fost 3-2. Marius (n.n. – Bilaşco) m-a întrebat: <<Ai marcat cu România?>>. Nu m-am gândit niciodată câte goluri au fost, cu cine. Acum îmi amintesc. A fost 3-2. A fost în Lviv, era Markevych antrenor. Marius a jucat împotriva mea. De aceea n-a mai jucat după acest meci?

Dacă vrem să ne calificăm în etapa următoare trebuie să câştigăm şi cred în ţara noastră, şi în echipa noastră. Suntem mai puternici pentru că jucăm acasă. Probabil putem să câştigăm. Este părerea mea.

(n.n.- dacă visează să joace cu Ucraina la EURO) Da. Sper. Am început să joc aici. De asta am venit aici. Am început să joc şi voi încerca să marchez sau să dau pase de gol, ca să ajut echipa, să stau mai mult în teren şi să mă întorc la echipa naţională.

(n.n.- dacă Mudryk este cel mai bun jucător din istoria Ucrainei, transferat de Chelsea pentru 70 de milioane de euro) Da, preţul de transfer. Este plăcut, de ce nu? Un club din Ucraina a luat aceşti bani şi sunt foarte fericit.

(n.n. – opinia lui Konoplyanka despre preţurile de transfer actuale) Da, sunt foarte mari. Sunt atât de ridicate, nu m-am aşteptat. Cred că nimeni nu se aştepta. Dar este foarte interesant. Unde este finalul? Poate 1 miliard? Vom vedea.

(n.n. - opinia lui Konoplyanka despre starurile care merg în Saudi Pro League) Cred că este decizia lor. Dacă ei preferă să meargă acolo, de ce nu?

(n.n. – jucătorii aleg banii în locul fotbalului) Nu. De ce? Pentru mine, de exemplu, e şi interesant să văd cum e fotbalul acolo sau în China, sau în Japonia. Nu ştiu. Şi aici în România am vrut să văd cum e aici. Pentru unii este vorba de bani, sigur. Am citit înainte un interviu cu Henderson de la Liverpool (n.n.- Al-Ettifaq, în prezent). A spus că a mers în Arabia Saudită nu pentru bani. Eu îl cred. De ce nu? Poate că îi place mult campionatul din Arabia Saudită. Nu ştiu?”, a declarat Yevgen Konoplyanka în exclusivitate pentru Prima Sport.

21 de goluri în 87 de selecţii pentru Ucraina a reuşit Yevgen Konoplyanka. Starul celor de la CFR Cluj a câştigat Europa League în sezonul 2015-2016 cu Sevilla şi a fost ales fotbalistul anului în ţara sa de două ori, în 2010 şi 2012.

Până acum, în noua stagiune din Superligă, Konoplyanka a jucat 4 minute în victoria spectaculoasă a celor de CFR Cluj din derby-ul local cu ”U” Cluj (4-3 pentru ”feroviari” pe Cluj Arena). El a debutat la CFR în eşecul dramatic cu Adana Demirspor (2-1 în deplasare) din preliminariile Conference League, în care a bifat 15 minute.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele