Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Radu Banciu a dat verdictul după eliminarea PSG-ului: ”Ăştia sunt ca un serial cu 8 sezoane. Merită să te uiţi la ei cum sunt eliminaţi din Cupele Europene la început de an!”

PSG Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21050074/1/captura-ecran-671.png

Radu Banciu nu a ezitat să îi taxeze pe cei de la PSG, după o nouă campanie ratată în UEF Champions League. Jurnalistul i-a asemănat pe cei de la Paris cu un serial care a ajuns la sezonul 8. 

Bayern Munchen a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor. În tur, a fost 1-0 pentru bavarezi. Au marcat Choupo-Moting ’61 şi Gnabry ’89. 

În minutul 52, un gol al bavarezilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Germanii au avut un gol anulat şi pe final, tot pentru ofsaid, însă de această dată nu a fost nevoie de VAR.

După meciul de miercuri seara, Radu Banciu susţine că merită să te uiţi la PSG cum este eliminată an de an din cupele europene în faza optimilor sau a sferturilor. 

”Ăştia sunt ca un serial cu 8 sezoane. Merită să te uiţi la ei cum sunt eliminaţi din Cupele Europene la început de an!”

”Ştiţi cum e PSG în Cupele Europene? Ca un serial din ăla care a ajuns la sezonul 8. Te mai uiţi aşa din inerţie, deşi îţi dai seama ce se întâmplă. Cu toate astea, te uiţi. Cel puţin la unul care îşi merită banii şi timpul alocat. 

Merită să te uiţi în fiecare lună în martie sau uneori în februarie cum PSG este eliminat la fiecare început de an din toate competiţiile europene, iar după, reîncepe reconstrucţia”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală şi semifinale va avea loc la 17 martie.

Meciurile din sferturi se vor disputa la 11/12 şi 18/19 aprilie.

Semifinalele vor avea loc la 9/10 şi 16/17 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele