Ultima oră
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Radu Banciu, în culmea fericirii după înfrângerea FCSB-ului: ”M-am bucurat că a pierdut Gigi. Am ţinut cu UTA ca un copil!”

FCSB Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21045325/1/captura-ecran-667.png

Echipa UTA Arad a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

La o zi după meci, Radu Banciu a comentat înfrângerea celor de la FCSB. Jurnalistul a susţinut că a avut un motiv de bucurie, după ce patronul echipei bucureştene a fost înfrânt de UTA, echipa care se bate la retrogradare în acest sezon. 

”M-am bucurat că a pierdut Gigi. Am ţinut cu UTA ca un copil!”

”Domne, eu m-am bucurat că a pierdut Becali. Nu mă mai interesează de CFR. Bine că a pierdut. I-a bătut UTA. Am ţinut cu UTA ca un copil”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele