Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu râde de Cristiano Ronaldo după ce a văzut cu cine joacă Portugalia în martie: ”'Cocalardo' va bate toate recordurile posibile cu Liechtenstein şi Luxemburg. Îi vor oferi şi penalty-uri!”

Fotbal Internațional Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21072815/1/befunky-collage-14.jpg

Starul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, a fost inclus de selecţionerul Roberto Martinez pe lista jucătorilor convocaţi pentru primele două meciuri ale Portugaliei din preliminariile Campionatului European din 2024.

Portugalia va întâlni Liechtenstein la 23 martie şi Luxemburg la 26 martie. Lusitanii joacă în preliminariile Euro în grupa J, cu Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia şi Liechtenstein.

Radu Banciu a vorbit în direct la Prima Sport despre Cristiano Ronaldo. Jurnalistul l-a ironizat pe portughez şi a spus că fostul Balon de Aur va depăşi toate recordurile în cele două meciuri din luna martie. 

”'Cocalardo' va bate toate recordurile posibile cu Liechtenstein şi Luxemburg. Îi vor oferi şi penalty-uri!”

”De remarcat sunt cele două meciuri oficiale pe care Portugalia le are în această fereastră: Liechtenstein şi Luxemburg. Ce meniu copius pentru 'Cocalardo'. Va veni şi va bate toate recordurile posibile cu aceste două echipe. 

Dacă vreodată în istorie a mai întâlnit cineva una după alta aceste două naţionale... cu siguranţă nimeni nu va da atâtea goluri câte va da 'Cocalardo', mai ales cu penalty-urile care vor fi suflate”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri