Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Răspunsul ferm al lui Gică Popescu cu privire la posibilitatea ca Sepsi să fi jucat pentru CFR Cluj contra Farului

Sepsi OSK Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21110854/1/screenshot-165.png

Gică Popescu, preşedintele liderei Farul Constanţa, a analizat prestaţia dobrogenilor din meciul cu Sepsi (1-1). ”Baciul” s-a arătat optimist în privinţa şanselor echipei sale de a câştiga campionatul şi a subliniat că Farul a obţinut simbolic două puncte la Sfântu Gheorghe.

Discursul tranşant al lui Gică Popescu

Întrebat despre speculaţiile legate de Sepsi, conform cărora covăsnenii ar fi jucat să o ajute pe CFR Cluj, Popescu a explicat că o formaţie ce îşi doreşte să câştige Superliga nu trebuie să fie interesată de astfel de discuţii, ci să se focuseze pe propriile prestaţii. Oficialul liderei a spus că ”probabil” trupa din Sfântu Gheorghe a încercat doar să îşi respecte blazonul.

”Noi ne-am aşteptat să avem parte de un meci foarte greu la Sepsi pentru că îi cunoaştem potenţialul, câştigătoarea Cupei de anul trecut, finalistă anul acesta. Am întâlnit o echipă motivată. O primă repriză slabă a noastră, în a doua repriză am fost aproape să închidem meciul cu Louis Munteanu. Eu consider că am luat două puncte aseară, nu doar unul. Suntem avantajaţi în caz de egalitate de puncte. Am vorbit cu jucătorii, Gică (n.r.- Hagi) le-a transmis că nu s-a pierdut nimic. Mai avem 4 finale de jucat, sperăm la final să ridicăm trofeul.

Când vrei să ieşi campioană nu trebuie să te intereseze astfel de lucruri. Că au jucat pentru CFR Cluj sau nu, nu este treaba noastră să facem astfel de analize. Avem în continuare şanse să luăm titlul. Probabil că au jucat să îşi respecte blazonul de echipă profesionistă.”, a declarat Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele