adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

VIDEO EXCLUSIV ǀ Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după derapajul rasist al lui Octavian Vâlceanu: ”E lipsă mare de educaţie”

Petrolul Ploiești Publicat de Emanoil Ursache pe 20 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20825669/1/rasism.png

Octavian Vâlceanu (25 de ani), portarul Petrolului Ploieşti, a avut un derapaj complet inacceptabil la adresa lui Sekou Sidibe (21 de ani), atacantul ivorian al formaţiei patronate de Adrian Mititelu, FC ”U” Craiova.

În minutul 70 al meciului terminat cu victoria ”lupilor galbeni”, scor 0-1 în deplasare la Târgu Jiu, la o minge de arbitru, Vlad Achim a trimis balonul la firul ierbii pentru a le oferi posesia jucătorilor Petrolului. Sekou Sidibe a încercat să se infiltreze pe traiectoria balonului, ceea ce l-a enervat la culme pe Vâlceanu şi l-a determinat să apeleze la o injurătură rasistă: ”Morţii mă-tii să-ţi f** de cioară!

Ioan Ovidiu Sabău, analist Prima Sport, a criticat ferm comportamentul lui Octavian Vâlceanu: ”Mi-e greu să accept şi să spun ce aş face cu un astfel de om dacă aş fi fost antrenor. E lipsă mare de educaţie. Trebuie să învăţăm să fim oameni!”.

Din păcate, nu este primul caz de rasism în Superligă. Nicuşor Bancu, în sezonul 2019-2020, l-a numit pe Bradley de Nooijer ”cioară împuţită”, în partida Universitatea Craiova - Viitorul 3-1. Ulterior, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe fundaşul naţionalei cu 10.000 de lei, la fel şi pe formaţia olteană pentru lipsa de reacţie la adresa lui Bancu.

mail-share icon Email
viewscnt