Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
I

oan Ovidiu Sabău a analizat, în direct la Fotbal Show, golul de 1-1 marcat de Daniel Popa în minutul 90 al meciului Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova (1-1) şi a ajuns la concluzia că vina îi aparţine lui Mihai Căpăţînă.
 
Într-un moment de inferioritate numerică după "roşul" încasat de Screciu în startul reprizei a doua, Craiova lui Rădoi mai avea doar câteva minute în care trebuia să apere rezultatul de pe tabelă, însă Daniel Popa a egalat dintr-o centrare a lui Doru Popadiuc, la o fază la care oltenii aveau superioritate numerică evidentă în propriul careu. Din punctul de vedere al lui Neluţu Sabău, faza e una "incredibilă", iar fostul mare mijlocaş al Generaţiei de Aur l-a criticat pe Mihai Căpăţînă pentru lipsa de agresivitate şi modul nonşalant în care i-a permis lui Popadiuc să ofere pasa decisivă pentru Popa:
 
"Cum să primeşti gol, să dai centrare dintr-o astfel de poziţie? Nu ai cum! Eşti cu spatele, te duci spre zona de colţ a terenului şi te întorci şi dai centrare. Ai superioritate numerică în careu, e incredibil! Nu ai cum! Joci 5-3-1 şi nu iei gol. Cum să dea centrare cu spatele? Nu are voie să se întoarcă niciodată Popadiuc, jucătorul care a centrat. Mă duc cu el, e cu spatele la poartă şi nu are cum să se întoarcă şi să dea centrare aici. El (n. red - Căpăţînă) se retrage efectiv. Asta înseamnă lipsă de agresivitate şi responsabilitate: pui mâinile la spate şi stai la 3-4 metri, exact cât are el nevoie să vină să arunce mingea în careu. Şi e gata jocul!", a spus Sabău, după meci, la emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri