Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO EXCLUSIV | Săpunaru, comportament de colţul străzii! Secvenţe huliganice cu căpitanul Rapidului, care a dat cu pumnii. Adrian Mititelu Jr: ”Se credea Van Damme”

Rapid Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

Au fost incidente grave după meciul dintre FC U Craiova şi Rapid, de la Târgu Jiu, terminat cu victoria oltenilor, scor 1-0. La vestiare a început tot scandalul, fără a fi cunoscut motivul. Au fost îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor, pentru ca apoi Adrian Mititelu Jr. să intre în direct, telefonic, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, şi să îşi spună versiunea lui de adevăr.

Mititelu Jr. a afirmat că totul a început din cauza comportamentului lui Cristi Săpunaru, care a fost extrem de nervos din cauza faptului că a pierdut din nou în faţa FC U Craiova. De altfel, căpitanul Rapidului este cunoscut pentru comportamentul agresiv pe care îl afişează de fiecare dată când este supărat, părând incapabil să-şi controleze trăirile la cald.

Fiul lui Adrian Mititelu a avut o declaraţie puternică în ceea ce priveşte reacţia lui Săpunaru.

(N.r. – Portarul Horaţiu Moldovan a spus că Rapid a fost primită ca la Petroşani pe timpuri) ”Probabil că l-a înjurat Miron Cozma din tribune (n.r. – ironic). Am şi eu nişte filmări cu acest Cristi Săpunaru, care a câştigat Cupa UEFA. Eu îl înţeleg că e supărat când îl bate o echipă de 100 de ori, şi când noi jucăm în 10, şi când ei au nevoie să ajungă în play-off. Eu înţeleg că e frustrat, dar nu poţi să ai reacţii de sportiv de K1, după care să ai pretenţii ca lumea să nu tragă de tine, să nu faci o faptă nebună la vestiare.

Eu nu am voie pe stadion, dar un om cu comportamentul lui are voie pe stadion. El era ţinut de 10 oameni la vestiar, se închipuia Van Damme acest Săpunaru, în loc să fie mai activ pe teren. El e activ la vestiare. Înţeleg că e supărat că l-a bătut o echipă, dar Moldovan iese apoi nervos din vestiar. Să zică mersi că nu l-a dat cineva cu capul de pereţi.

După ce vedeţi filmările, o să înţelegeţi despre ce e vorba. E un comportament total inadecvat pentru un fotbalist. Ştiu că e la modă acea gală de pe tik-tok, poate vrea să se bată cu vreun tik-tok-er în cuşcă. El nu mai e de fotbal, să se lase dacă nu mai poate”, a spus Adrian Mititelu Junior în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Scenele huliganice cu Cristi Săpunaru în centrul atenţiei

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele