Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO EXCLUSIV ǀ Savuros! Contre amicale între Florin Răducioiu şi Gică Popescu: ”Am văzut un pic limitele echipei lui Gică Hagi!”

Farul Constanta Publicat de Emanoil Ursache pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20998115/2/screenshot-107.png

Florin Răducioiu s-a aflat într-o situaţie inedită în studioul Prima Sport. Fostul mare atacant al României a fost prins într-un conflict de rol atunci când a prefaţat meciul de duminică dintre FCSB şi Farul, alături de bunul său prieten, Gică Popescu, preşedinte al constănţenilor.

Într-o manieră destul de timidă, necaracteristică lui, dar de înţeles dată fiind situaţia, Florin Răducioiu a spus despre Farul Constanţa că şi-a arătat limitele în eşecul la scor de neprezentare din etapa trecuta împotriva campioanei en-titre şi liderei CFR Cluj.

A vrut să spună adevărul fără să îşi supere prietenul

”Mă aştept la un meci frumos, cu goluri. Este un meci de play-off, de intenţie de titlu. FCSB este în formă, atenţie! 

Echipa lui Gică este un pic... proporţiile m-au surprins la meciul cu CFR. Acolo am văzut un pic limitele echipei lui Gică Hagi!”, a spus Florin Răducioiu, la Fotbal Show, de pe Prima Sport 1. 

Reacţia ”Baciului” nu s-a lăsat mult aşteptată. Gică Popescu şi-a ”apărat” echipa într-un dialog amical, în care a subliniat că Farul nu şi-a arătat limitele în prima parte a sezonului.

Gică Popescu: ”Radu, limitele astea nu le-am avut în prima parte a sezonului.”

Florin Răducioiu: ”Da, nu le-aţi avut...”

Gică Popescu: ”Eu zic că în prima repriză a meciului cu CFR am fost egali, am avut doar noi o ocazie. Am avut o repriză secundă foarte proastă, gestionată greşit.”

Florin Răducioiu: ”Eu sunt un fan al Farului în acest an. Lăsând la o parte prietenia extraordinară pe care o am cu cei doi, mi-a plăcut foarte mult echipa. Au fost şi nişte mici oscilaţii, dar se pot întâmpla.”

FCSB – Farul, partidă din etapa a 23-a a SuperLigii României, se vede în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, de la ora 19:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele