Ultima oră
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Scenariul surprinzător în privinţa plecărilor din vară de la Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21321472/1/profimedia-0782070781.jpg

Cătălin Berindean, analist al televiziunii Prima Sport, o oferit o ipoteză surprinzătoare cu privire la plecările din această vară de la Real Madrid.

Berindean a spus că plecările unor fotbalişti precum Karim Benzema şi Marco Asensio i-au făcut bine antrenorului Carlo Ancelotti, deoarece tehnicanul italian este cunoscut ca un antrenor care preferă să lucreze cu jucători mai docili.

Ipoteza lui Cătălin Berindean

”Eu cred că plecările din această vară i-au făcut bine lui Ancelotti pentru că este cunoscut ca un antrenor caruia îi place să lucreze cu jucători ascultători, nu cu vedete.

E un lucru bun pentru suporterii Realului. Există această problemă a jucătorilor pe care nu poate conta Real: Carvajal, Courtois, Vinicius Jr. Eu cred că Jude Bellingham ştie bine Bundesliga şi îi cunoaşte bine pe băieţii de la Union Berlin.”, a declarat Cătălin Berindean.

Real Madrid - Union Berlin, debutul ”galacticilor” în noul sezon din Champions League, se vede la Prima Sport 1, astăzi, de la ora 19:45, online pe platforma www.primaplay.ro şi în regim live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele