Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! Roş-albaştri au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! Roş-albaştri au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

VIDEO EXCLUSIV | Scene incredibile cu patronul echipei Sepsi. Reacţia de la finalul meciului cu FCSB: ”Nu fac astfel de gesturi, dar e bine că a rezistat”

Sepsi OSK Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20898194/1/patron-sepsi.png

Laszlo Dioszegi s-a supărat la culme după ce Sepsi a mai pierdut un meci în SuperLiga României, 0-1 cu FCSB, iar într-un moment al confruntării a intrat într-o încăpere a stadionului şi a dat cu telefonul de pământ.

Deşi este cunoscut drept o persoană care nu reacţionează la nervi, patronul lui Sepsi a declarat la finalul duelului de la Sfântu Gheorghe, în emisiunea Fotbal Show, că totul a venit din cauza frustrării acumulate de-a lungul ultimelor runde.

Dioszegi a fost dezamăgit, în principal, după partida cu FCSB, de faptul că jucătorii de atac ai lui Cristiano Bergodi nu au fost lucizi la finalizare. În plus, Alexandru Tudorie a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-0.

Eu nu sunt genul care să facă astfel de gesturi, dar am ratat ocazii imense şi e al treilea meci când se întâmplă asta. Nu m-am mai putut abţine. Apoi, Compagno a arătat cum trebuie să se tragă de la 11 metri. Soarta se întoarce împotriva ta când nu profiţi. Am aruncat cu telefonul, dar e bine că a rezistat.

Era prea de tot, prea mult, cu Farul, CFR şi FCSB. Cred că am dominat, dar nu am marcat şi am primit goluri aiurea. Poate că a decis domnul Bergodi să bată Tudorie de la 11 metri, dar de mic copil ştiu că un 11 metri nu se apără, se ratează. Atunci s-a rupt ceva, dacă marcam alta era situaţia meciului”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele