Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO EXCLUSIV | Specialistul Prima Sport şi-a ales favorita pentru câştigarea trofeului UEFA Champions League: "O echipă greu de bătut de oricine din Europa"

Champions League Publicat pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21500176/2/426721462-1338884443456945-8135408442472060890-n.png

Inter a câştigat partida tur cu Atletico Madrid din optimile Uefa Champions league, scor 1-0, în urma unui gol marcat de Arnautovic în minutul 79. Italienii au dominat meciul şi pornesc cu prima şansă în returulul de la Madrid.

În cadrul studioului UEFA Champions League, Adrian Falub a vorbit despre campionatul Italiei şi este de părere că echipele mai ajung la un nivel atât de înalt doar datorită antrenorilor.

"Cred că în momentul de faţă campionatul Italiei este ţinut în viaţă în primele 5 campionate din Europa de antrenori, de directorii sportivi, de scouteri. Nu au resurse, nu pot să cumpere jucători" , a spus Adrian Falub, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Totuşi, fostul fotbalist o vede pe Inter ca fiind marea favorită la câştigarea trofeului Uefa Champions League şi consideră formaţia italiană ca fiind una foarte greu de bătut de orice echipă din Europa, inclusiv de granzii Europei.

"Eu o văd pe Inter favorită. Italienilor le palce să nu fie favoriţi. Să nu uităm că Inter a jucat o finala de UCL anul trecut, cu Manchester City, o echipă mult inferioară faţă de cea de astăzi. Nu a fost chiar uşor pentru City să câştige. În felul cum arată Inter astăzi, este o echipă foarte greu de bătut de oricine din Europa" , a mai adăugat fostul fundaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri