Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Sumele reale pentru care au fost aduşi doi dintre cei mai în formă jucători din Superligă

FC U Craiova 1948 Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21014657/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-10-02-2023-1.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, a vorbit deschis despre Juan Bauza şi Yassine Bahassa, fotbaliştii care au marcat golurile victoriei oltenilor în meciul cu Rapid.

Mititelu a dezvăluit că pentru aducerea lui Bauza în Bănie a cheltuit în total între 600.000 şi 700.000 de euro, în timp ce Bahassa a fost transferat doar pentru o sumă simbolică.

Bahassa, transferat pe o sumă simbolică

”Ştiţi foarte bine că am dat în jur de 200.000 (n.r.- de euro) către cei de la Csíkszereda şi plus ce m-au costat primele de instalare la el, la impresar. Deci, până acum, vreo 600-700.000 m-a costat Bauza. Pe Bahassa l-am adus pe nişte sume simbolice.”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru Prima Sport.

  • Două goluri şi 5 pase de gol a reuşit Juan Bauza pentru FC ”U” Craiova în 18 apariţii din Superligă în acest sezon. Yassine Bahassa a punctat de 3 ori şi a oferit 4 pase decisive în 21 de meciuri.

Finanţatorul oltenilor a admis că a avut şi noroc prin faptul că angajaţii săi, care se ocupă de scouting, i-au găsit pe Bauza şi Bahassa, chiar dacă le-a recunoscut meritele acestora.

(n.r. – despre cum i-a găsit FC ”U” Craiova pe Bauza şi Bahassa) Am şi eu doi, trei oameni care lucrează, care nu sunt cunoscuţi de dumneavoastră, de opinia publică. Se uită şi ei, văd 10, 15, 20 şi aleg. Se pare că au ochiul format şi e şi de noroc chestia asta, trebuie să fim realişti. Că şi noi am mai dat greş.

Eu am fost un norocos. Că sunt unii oamenii care au ghinioane într-o anumită treabă şi alţii care au noroc, de pe altă parte. Eu, pe lângă necazurile pe care le-am avut în viaţă, tot timpul am fost norocos să strâng în echipa mea jucători de valoare.”, a mai spus Mititelu.

Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de FC ”U” Craiova, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă. Oaspeţii au marcat prin Bauza 1‘ (secunda 45) şi Bahassa 57’. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob 87’.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri