Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO EXCLUSIV ǀ Suporterii unei formaţii de tradiţie din Superligă, daţi ca exemplu: ”Aşa ar trebui să arate un meci de fotbal!”

Superliga Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21088115/1/superliga-3.jpg

Universitatea Cluj a devenit o adevărată revelaţie în fotbalul românesc de la preluarea conducerii tehnice a ”şepcilor roşii” de către antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, de la începutul anului 2023.

”U” Cluj a ajuns de la o formaţie ce părea condamnată la retrogradare să ocupe locul 11 în Superligă, cu 20 de puncte, cu un avans de două ”lungimi” faţă de Hermannstadt (locul 13 de baraj) şi de 6 faţă de FC Argeş (locul 15, retrogradabil direct).

Lucian Goian, cucerit de fanii Universităţii Cluj

Formaţia clujeană merge foarte bine şi în Cupa României. Miercuri seară, Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele competiţiei, după ce a trecut de Hermannstadt cu 2-1.

Nu doar antrenorul şi jucătorii s-au bucurat de laude. Analistul Prima Sport Lucian Goian i-a dat drept exemplu pe suporterii Universităţii Cluj pentru atmosfera pe care o fac în general şi pentru spectacolul de la meciul cu Hermannstadt.

”Aş vrea să laud şi galeria Universităţii Cluj. A făcut spectacol şi astăzi (n.r.- miercuri), sincer! Mie mi-au plăcut şi îmi plac suporterii U Cluj, creează atmosferă şi aşa ar trebui să arate un meci de fotbal.

I-a ajutat şi stadionul pentru că este o arenă cu o acustică foarte bună. Mi-aş dori să vad asta la fiecare meci, dar din păcate avem meciuri cu 200-300 de spectatori şi nu cred că face bine fotbalului!”, a declarat Lucian Goian, în cadrul emisiunii Fotbal Show, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele