Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Toţi putem să găsim din trecut. Asumă-ţi şi du-te mai departe”. Discursul lui Dică, criticat!

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21105351/2/captura-ecran-748.png

Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii. Confruntarea a fost LIVE la Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Antrenorul echipei CS Mioveni, Nicolae Dică, a oferit mai multe declaraţii la finalul partidei şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul jucătorilor săi. Astfel, el a dezvăluit că nu găseşte explicaţii pentru evoluţiile din ce în ce mai slabe ale fotbaliştilor, ţinând cont de prestaţia bună pe care o aveau jucătorii când a preluat echipa.

Mai mult decât atât, tehnicianul a declarat că nu ştie ce decizie va lua în viitor, însă, cu siguranţă, îşi doreşte să continue să antreneze în Liga 1.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă a explicat că antrenorul celor de la CS Mioveni ar trebui să aibă mai multă asumare în discurs şi să nu mai facă analogii cu performanţele din trecut.

”Lasă ce a fost! Să vedem prezentul şi viitorul. Toţi putem să găsim din trecut. Asumă-ţi şi du-te mai departe, dacă eşti o persoană puternică.

Eu când am venit la Baia Mare acum doi ani, echipa era Divizia C, am vrut să ajut. Nu am promovat atunci, am pierdut barajul. Trebuie să îţi asumi, care e problema că te înjură unul?! Nici nu trebuie să te intereseze, aşa şi cu Dică. Mi-am asumat că duc mandatul mai departe, dacă conducerea îşi doreşte pe viitor să facă o echipă să atace promovarea, atunci rămân, asta trebuie să fie discursul de antrenor”
, a spus Miriuţă, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele