Ultima oră
Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel” Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta

VIDEO EXCLUSIV | Vă mai amintiţi de Gabi Mureşan? Fostul jucător de la CFR Cluj a ajuns primar

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21135709/2/gabi-muresan.png

Gabi Mureşan (41 de ani) s-a reorientat rapid, după ce a renunţat la cariera de fotbalist. Fostul campion al României cu CFR Cluj a decis să se stabilească în comuna Apolod, din judeţul Mureş, acolo unde a întemeiat împreuna cu soţia o mică afacere.

Ex-închizătorul a recondiţionat o casă veche pe care a transformat-o în pensiune, în comuna ce numără în jur de 2.900 de suflete. Problemele cu drumurile neasfaltate şi cu tinerii plecaţi la muncă în străinătate l-au făcut să ia decizia inspirată de a candida la alegerile locale, din partea Partidului Naţional Liberal.

Fostul mijlocaş se luptă cu lipsa asfaltului şi a apei curentă. El îşi propune să fie un politician apropiat de oameni, departe de tiparul clasic.

Mureşan îi impulsionează pe localnici să adopte un stil de viaţă sănătos şi organizează anual o ieşire cu bicicletele. El mai joacă fotbal doar cu prietenii şi în naţionala primarilor.

”Am intrat în administraţie pentru comuna mea, unde m-am stabilit. Am vrut să o schimb. De când sunt primat am devenit mai ocupat decât atunci când eram fotbalist”, a mărturisit fostul fotbalist.

Mureşan şi-a amintit modeul dramatic în care a pierdut titlul, pe vremea când juca la ASA Târgu Mureş, în detrimentul celor de la FCSB, ca urmare a unui eşec incredibil în ultima etapă cu Oţelul Galaţi, formaţie deja retrogradată.

”Îl respect pe Gigi Becali că ia jucătorii români care sunt buni, le oferă un salariu atractiv. Face faţă an de an, dar lipseşte un antrenor de valoare.

(n.r. titlul pierdut în 2015) Nu prea vreau să îmi aduce aminte de ce s-a întâmplat atunci. Ceva a fost necurat la mijloc, dar până la urmă totul are un preţ ca să zic aşa. Probabil că Dumnezeu nu doarme (n.r. cu privire la faptul că FCSB nu a mai câştigat de atunci)”
, a comentat Mureşan.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele